עוף צלוי עם מנדרינה יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 106 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 1168 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם סלרי, מלח כשר ופלפל, מרווה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה מושלם עבור חג ההודיה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: הודו צלוי עם זיגוג מנדרינה, תרנגול הודו מזוגג מנדרינה, ו Tartlets Tangerine-דייט עם קצפת חמאה וקצפת Tangerine Granita.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מערבבים את מיץ מנדרינה וחומץ בסיר בינוני שאינו מגיב על חום גבוה. לבשל עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
מיץ מנדרינה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את הדבש וממשיכים לבשל עד מופחת 2 כוסות. מערבבים את גרידת המנדרינה ומלח ופלפל לפי הטעם, ומעבירים לקערה להתקרר. שמור 1/4 כוס לרוטב ולהשתמש בשאר עבור טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מנדרינה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
הסר את טורקיה מהמקרר 1 שעה לפני הצלייה. מחממים התנור ל 450 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מברישים את כל טורקיה בשמן ומפזרים בנדיבות מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
דַק-
3
מפזרים את חלל ההודו במלח ופלפל וממלאים בפטרוזיליה, רוזמרין, מרווה, טימין וחצי מהגזר, סלרי ובצל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
6
להפחית את החום ל 350 מעלות F ולהמשיך צלייה, צולה עם ציר עוף חם כל 15 דקות. כאשר השדיים לרשום 150 מעלות F על מדחום מיד לקרוא, להתחיל basting טורקיה עם חלק gastrique. המשך צלייה ו basting עם gastrique עד השדיים לרשום 160 מעלות F, 2 1/4 עד 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
7
מוציאים את תרנגול ההודו מהתנור ומעבירים אותו לתבנית אפייה, ושומרים על התנור ב-350 מעלות פרנהייט.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
הסר את הרגליים ולהעביר למחבת צלייה. אוהל טורקיה רופף עם נייר כסף ולתת לנוח 30 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
מסננים את שאריות המחבת לקערה ומשליכים את המוצקים.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
הוסף מלאי מספיק כדי להפוך 4 כוסות נוזלי. בסיר מעל חום בינוני גבוה, להביא את הנוזל לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
מעבירים את הנוזל המבשל למחבת הצלייה עם הרגליים, מכסים בנייר כסף ובצלייה בתנור עד למכרז, כ -1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
הסירו את הרגליים מהנוזל הקלוי והעבירו לתבנית אפייה, תוך שמירה על הנוזל הקלוי לרוטב. תחליף את התנור לצלייה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
מברשת את הרגליים עם חלק gastrique והמקום תחת broiler עד מזוגג ופריך, על 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
14
לרוטב: בסיר, לשלב את הרגל טורקיה צולה נוזל עם מלאי חם מספיק כדי להפוך 7 כוסות ולשמור חם על חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
רגל תרנגול הודו
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
15
בסיר גדול מעל חום בינוני, מחממים את החמאה והשמן עד שהשמן מתחיל להבהב.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
16
מוסיפים את הגזר, סלרי ובצל ומבשלים עד רך, כ 5 דקות.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
17
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
18
לטאטא את הקמח ומבשלים עד חום זהוב קל, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
19
לטאטא את היין ומבשלים עד מופחת על ידי שני שלישים.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
20
לטאטא במלאי החם ו פלפל שחור ומבשלים עד מעובה. להביא לרתיחה ולהמשיך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד טעם הקמח כבר מבושל החוצה ואת מעילי הרוטב האחורי של כף עץ, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
21
מסננים את התערובת דרך מסננת בסדר לסיר נקי, מביאים לרתיחה ומבשלים עד מופחת מעט.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
22
מוסיף את שמורות 1/4 כוס tangerine gastrique, ליקר כתום גרגרי פלפל ורוד לבשל במשך דקה נוספת. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים את גרידת המנדרינה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ליקר תפוזים
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
מנדרינה
23
מגישים את הרוטב לצד טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק