קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות25
מגזין

עוף צלוי עם צימוקים ואורן אגוז אגרודולצ'ה

עוף צלוי עם צימוקים ואורן אגוז אגרודולצ'ה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף צלי עם צימוקים ואגוז אורן אגרודולצ'ה. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1071 קלוריות, 76 גרם חלבון ו 76 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גרגרי ערער, סוכר חום, תרנגולות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרגרי ערער אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות ג'ין וטוניק כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות מתכונים דומים: אגרודולצ'ה אגוז צימוקים ואורן, אגרודולצ'ה אגוז אורן עם Quinoan וקישואים, ו אגנולוטי עם ברוקולי קלוי ותרד ברוטב אגוזים בחמאה.

הוראות

1
בסיר גדול, לשלב את המים עם מלח, סוכר, פלפל, עלי דפנה וגרגרי ערער. להביא מבשלים לפזר את המלח.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מעבירים את המלח לקערה גדולה מאוד ומוסיפים את הקרח.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז לקרר את המלח עד מקורר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
4
שים את התרנגולות במי מלח, השד בצד למטה, ומקרר במשך 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
5
הסר את התרנגולות מן המלח להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
שים את התרנגולות על תבנית אפייה גדולה ומפזרים בכל רחבי עם לשפשף תבלין קלוי. הגדר את השד התרנגולות בצד ולקשור את הרגליים יחד עם חוט מטבח. מקררים את התרנגולות, חשופים, לפחות 4 שעות או לילה. להביא את התרנגולות לטמפרטורת החדר לפני הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
מחממים התנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מברישים את התרנגולות עם חמאה מומסת וצולים בשליש העליון של התנור במשך 45 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 וצלה את התרנגולות במשך 30 דקות ארוכות יותר, או עד שמדחום שנקרא מיידית רושם 155 כאשר מוכנס לירך הפנימית.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
תנו לתרנגולות להגיע לטמפרטורת החדר. לגלף כל אחד ל 8 חתיכות, להעביר צלחת ומגישים עם אגרודולצ ' ה אגוז צימוקים ואורן.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')