אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן וללא חלב מתכונים לקופסת המתכונים שלך, עוף צלוי עם רוטב אורז בר עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 29 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל 449 קלוריות. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -25 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם פטרוזיליה, בצל, פירות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. עם כפית ציון 42%, המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון רוטב אורז בר, רוטב אורז בר, ו רוטב אורז בר.
הוראות
1
לעוף הצלוי: חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.מייבשים את העוף ומניחים את צד החזה כלפי מעלה בתבנית צלייה גדולה המצוידת במתלה תיל.
מרכיבים שתצטרך
עוף צלוי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
כתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים יחד את שמן הזית, מיורן, פפריקה מעושנת, מלח ופלפל בקערה קטנה. שחרר בעדינות את העור מעל חזה העוף ושפשף מעט מהתערובת מתחת לעור. משפשפים את שארית התערובת על כל החלק החיצוני והפנימי של העוף.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
סטייקים של ניו יורק
מרז ' ורם
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הכניסו את הבצל החצוי לחלל העוף וקשרו את הרגליים יחד עם חוט הקצב. תוחבים את הכנפיים מתחת לעוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית
4
צולים עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך לא נוגע עצם רושם 165 מעלות פרנהייט, או עד המיצים לרוץ ברור כאשר קצה סכין מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך, 1 שעה 45 דקות עד 2 שעות, צולה את העוף עם מיצי מחבת כמה פעמים במהלך השעה האחרונה של צלייה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
רול פירות צהוב אחד
דַק-
5
מערבבים את המרמלדה והחומץ יחד ומברישים מעל העוף. צולים במשך 5 דקות נוספות כדי להגדיר את זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
רוטב שומשום יפני מוכן
6
תנו לעוף לנוח 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
לרוטב אורז הבר: בזמן שהעוף צולה, הכינו את הרוטב. מבשלים את האורז לפי הוראות החבילה, מסננים עודפי מים במידת הצורך ומעבירים לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר, שטוף היטב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים את הבצל, הסלרי והשום. מבשלים תוך ערבוב עד שהירקות רכים, כ -7 דקות.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
דַק-
9
מוסיפים את הפירות היבשים, מיורן, 1/2 כפית מלח ומעט פלפל. מבשלים עד שהפרי מתרכך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשים
מרז ' ורם
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
מסירים מהאש ומוסיפים לקערה עם אורז הבר.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מוסיפים את קוביות הלחם וזורקים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
12
מוסיפים את מרק העוף, הפטרוזיליה ו -3 / 4 כפית מלח ומעט פלפל לפי הטעם. מערבבים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
13
משמנים קלות תבנית אפייה של 2 ליטר בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
14
מעבירים את תערובת ההלבשה לתבשיל ומיישרים את החלק העליון. כאשר העוף יוצא מהתנור, לשים את ההלבשה בתנור, מכוסה, ואופים במשך 30 דקות. ההלבשה צריכה להיות חומה זהובה ומחוממת.