אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן וללא חלב מתכונים לקופסת המתכונים שלך, עוף צלוי עם רוטב אורז בר עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 29 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל 449 קלוריות. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -25 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם פטרוזיליה, בצל, פירות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. עם כפית ציון 42%, המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון רוטב אורז בר, רוטב אורז בר, ו רוטב אורז בר.
הוראות
1
לעוף הצלוי: חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.מייבשים את העוף ומניחים את צד החזה כלפי מעלה בתבנית צלייה גדולה המצוידת במתלה תיל.
מרכיבים שתצטרך
עוף צלוי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
כתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים יחד את שמן הזית, מיורן, פפריקה מעושנת, מלח ופלפל בקערה קטנה. שחרר בעדינות את העור מעל חזה העוף ושפשף מעט מהתערובת מתחת לעור. משפשפים את שארית התערובת על כל החלק החיצוני והפנימי של העוף.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
הכניסו את הבצל החצוי לחלל העוף וקשרו את הרגליים יחד עם חוט הקצב. תוחבים את הכנפיים מתחת לעוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טורטיות קמח טריות, להגשה
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
4
צולים עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך לא נוגע עצם רושם 165 מעלות פרנהייט, או עד המיצים לרוץ ברור כאשר קצה סכין מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך, 1 שעה 45 דקות עד 2 שעות, צולה את העוף עם מיצי מחבת כמה פעמים במהלך השעה האחרונה של צלייה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
רול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מערבבים את המרמלדה והחומץ יחד ומברישים מעל העוף. צולים במשך 5 דקות נוספות כדי להגדיר את זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
רוטב שומשום יפני מוכן
6
תנו לעוף לנוח 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
לרוטב אורז הבר: בזמן שהעוף צולה, הכינו את הרוטב. מבשלים את האורז לפי הוראות החבילה, מסננים עודפי מים במידת הצורך ומעבירים לקערה גדולה.
מוסיפים את מרק העוף, הפטרוזיליה ו -3 / 4 כפית מלח ומעט פלפל לפי הטעם. מערבבים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
1/4 כוס שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
13
משמנים קלות תבנית אפייה של 2 ליטר בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
14
מעבירים את תערובת ההלבשה לתבשיל ומיישרים את החלק העליון. כאשר העוף יוצא מהתנור, לשים את ההלבשה בתנור, מכוסה, ואופים במשך 30 דקות. ההלבשה צריכה להיות חומה זהובה ומחוממת.