עוף צלוי עם שאלוט וחמוציות מיובשות
המתכון עוף צלוי עם שאלוט חמוציות מיובשות יכול להתבצע בערך 1 שעה ו -40 דקות. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 1301 קלוריות, 89 גרם חלבון ו 81 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. גשו לסופר וקנו תרד לתינוק, עוף, שאלוט, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם כפית ציון 68% המנה הזאת די טובה. נסו סלט עוף עם חמוציות מיובשות, עוף צלוי עם שזיפים יבשים וצלי שאלוט, ו עוף עם עגבניות מיובשות, בצלצלים ותימין (מתכונים דומים).
הוראות
שים את העוף במחבת קלייה קטנה ולשפשף את העור בכל רחבי עם החמאה. בנדיבות העונה העוף מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל. צולים את העוף במשך 1 שעה ו -15 דקות, או עד המיצים היטה מתוך החלל לרוץ ברור.
להעביר את העוף ללוח גילוף לכסות באופן רופף עם נייר; לתת לעמוד במשך 10 דקות.
בינתיים, בסיר בינוני, לשלב את סיידר קשה עם שאלוט, חמוציות מיובשות, שיני וקמצוץ של מלח. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים על אש נמוכה עד חמוציות מתרככים, על 5 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר את חמוציות לקערה בינונית. המשך להרתיח את shallots עד שהם מכרז, כ 20 דקות יותר. מסננים את התערובת לסיר קטן יותר ומעבירים את שאלוט לקערה עם חמוציות. מרתיחים את סיידר על חום גבוה בינוני עד מופחת 1/2 כוס, על 15 דקות.
יוצקים את השומן מהמחבת עוף צלייה ולהגדיר את המחבת על שני מבערים.
הוסף 1/2 כוס ורמוט ומבשלים על חום נמוך בינוני, מגרד את כל חתיכות משחימים עם כף עץ, על 2 דקות.
מוסיפים את סיידר מופחת וכל מיצים שנצברו מן העוף ומבשלים, ערבוב, עד הרוטב מצטמצם 3/4 כוס, על 3 דקות. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
יוצקים את הרוטב לסיר קטן ולשמור על חום נמוך חם.
במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את הצנוברים ומבשלים על אש מתונה, מנערים את המחבת מדי פעם עד הזהב, על 1 דקה.
מוסיפים את שארית 1/4 כוס ורמוט ומיץ לימון ומרתיחים על חום גבוה בינוני עד מופחת 2 כפות, על 2 דקות.
מוסיפים את התרד ומבשלים, ערבוב, עד רק נבול, על 2 דקות. מערבבים את החמוציות ואת שאלוט וחום דרך; העונה עם מלח ופלפל. חותכים את העוף ומגישים את תערובת שאלוט ותרד לצד, מעבירים את הרוטב ליד השולחן.