קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

עוף צלוי ריחני

עוף צלוי ריחני
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. עם כפית ציון של 52% המנה הזאת די טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוף קארי ריחני, סלט עוף בקארי ריחני, ו לימון, מרק עוף ריחני.

הוראות

1
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
שים לימון וראש שום לתוך חלל התרנגולות, ואז לשים לתוך מגש צלייה.
מרכיבים שתצטרך
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3
מערבבים חמאה, שום וחצי התבלינים ופוזרים על חזה עוף ורגליים. עונה היטב. יכול להיות מוכן עד יום קדימה ושמר מכוסה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
4
שים את השום הנותר במגש ועוף צלוי עבור 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עוף צלויעוף צלוי
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
5
מערבבים תבלינים הנותרים לתוך יוגורט ועונה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
6
מוציאים עוף מהתנור וחונקים עם יוגורט. כפית כמה מיצים מעל, להוסיף את הלימון שנותר למגש, ולאחר מכן לצלות במשך 15 דקות או עד היוגורט הוא זהוב ולהגדיר והמיצים לרוץ ברור. הרם עוף על לוח, לכסות ולנוח במשך 10 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
7
מגישים חם או קר.