קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

עוף צלוי

עוף צלוי
עוף צלוי דורש כ 7 שעות ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 106 גרם חלבון 112 גרם של שומן, וסך הכל 1467 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, שמן בוטנים, חומץ סיידר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. עם כפית ציון של 57% המנה הזאת די טובה. נסו עוף צלוי, עוף צלוי, ו עוף צלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
שים את חצאי העוף בקערה גדולה מאוד או בסיר עמוק לכסות עם מים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מפזרים 3 כפות של המלח במים, מכסים ומקררים את התרנגולות במשך 6 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
לרוטב ברביקיו: בסיר, מערבבים יחד את החומץ, הנותרים מלח כף, שמן בוטנים, רוטב חם, פלפל שחור, 1/4 כוס מים וקיין. מביאים את התערובת לרתיחה, מערבבים היטב ומסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
מסננים את העוף, מתייבשים ומניחים את החצאים על הגריל, צד העור למעלה. למרוח את הרוטב ולבשל במשך 30 דקות. הפעל את צד עור התרנגולות למטה ו למרוח את החלק העליון עם רוטב. המשך לצלות את התרנגולות במשך 30 דקות נוספות, סיבוב ושריפת העוף כל 10 דקות. בדוק עבור doneness על ידי סיבוב רגל עוף; זה צריך לנוע בקלות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
5
הערה של קוק: אם אתה לא יכול למצוא תרנגולות קטנות, להשתמש אלה גדולים (3 עד 3 1/2 פאונד) ורבע אותם.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט