עוף צלוי
עוף צלוי דורש כ 7 שעות ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 106 גרם חלבון 112 גרם של שומן, וסך הכל 1467 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, שמן בוטנים, חומץ סיידר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. עם כפית ציון של 57% המנה הזאת די טובה. נסו עוף צלוי, עוף צלוי, ו עוף צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
שים את חצאי העוף בקערה גדולה מאוד או בסיר עמוק לכסות עם מים.
מפזרים 3 כפות של המלח במים, מכסים ומקררים את התרנגולות במשך 6 שעות או לילה.
לרוטב ברביקיו: בסיר, מערבבים יחד את החומץ, הנותרים מלח כף, שמן בוטנים, רוטב חם, פלפל שחור, 1/4 כוס מים וקיין. מביאים את התערובת לרתיחה, מערבבים היטב ומסירים מהחום.
מסננים את העוף, מתייבשים ומניחים את החצאים על הגריל, צד העור למעלה. למרוח את הרוטב ולבשל במשך 30 דקות. הפעל את צד עור התרנגולות למטה ו למרוח את החלק העליון עם רוטב. המשך לצלות את התרנגולות במשך 30 דקות נוספות, סיבוב ושריפת העוף כל 10 דקות. בדוק עבור doneness על ידי סיבוב רגל עוף; זה צריך לנוע בקלות.
הערה של קוק: אם אתה לא יכול למצוא תרנגולות קטנות, להשתמש אלה גדולים (3 עד 3 1/2 פאונד) ורבע אותם.