עוף צ'ילי דובדבן עם רוטב טבילה
עוף צ'ילי דובדבן עם רוטב טבילה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 620 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך צימוקים, מלח, פפריקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכונים דומים: עוף קוקוס עם רוטב צ'ילי מתוק, עוף צ'ילי מתוק עם רוטב בוטנים, ו רצועות עוף מטוגן דרומיות עם רוטב שום צ'ילי.
הוראות
שים את הצימוקים בקערה קטנה ושופכים את המיץ מהדובדבנים המשומרים עליהם. תניח בצד.
מחממים את התנור ל 177°. מפזרים את פרוסות הבצל על החלק התחתון של תבנית אפייה גדולה או מחבת צלייה. תניח את המחבת בצד.
מתבלים את העוף עם אבקת שום, פפריקה, ומלח ופלפל.
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד שהוא חם למדי אבל לא מעשן.
מוסיפים את העוף, בקבוצות, ומבשלים עד השחמה משני הצדדים, 3 עד 4 דקות לכל צד, מוסיפים את השמן הנותר 1 כף בכל פעם, במידת הצורך. כמו חתיכות עוף חום, לסדר אותם, צד העור למעלה, על גבי הבצל בתבנית האפייה.
הסר את המחבת מהחום וזרוק את כל השמן.
מוסיפים כוס שרי למחבת ומגרדים את כל החלקים החומים. מערבבים ברוטב צ ' ילי, סוכר חום, כוס מים, ואת צימוקים מנופח עם מיץ דובדבנים. להביא את התערובת לרתיחה, ולאחר מכן לשפוך אותו על העוף. צלוי, חשוף, מתבוסס מדי פעם, במשך 25 דקות.
יוצקים את הכוס שרי הנותרת סביב העוף, מפיצים את הדובדבנים בכל המחבת, ובסט. צלי, צולה מדי פעם, עד מבושל דרך, 20 עד 30 דקות.
מעבירים את העוף למגש חם ומכסים כדי להתחמם. מסננים את הנוזל לתוך סיר בגודל בינוני, הזמנת מוצקים. מביאים את הרוטב החרוך לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומרתיחים עד מופחת בשליש אחד, או עד עבה, 8 עד 10 דקות (יותר אם אתה אוהב רוטב עבה).
כפית את הבצלים, דובדבנים, וצימוקים על העוף, ולהעביר את הרוטב.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;