קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

עוף קוקוס עם סלסה מנגו, חמאת קינמון בטטה

עוף קוקוס עם סלסה מנגו, חמאת קינמון בטטה
המתכון עוף קוקוס עם סלסה מנגו, חמאת קינמון בטטה יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בסביבה 1 שעה ו -45 דקות. במנה עיקרית זו יש 1040 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו פלפל, שמן, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. נסו תפוחים ובטטות עם חמאת קינמון, עוף מצופה קוקוס עם סלסה מנגו, ו עוף בגריל קוקוס עם סלסה מנגו (מתכונים דומים).

הוראות

1
שעה אחת לפני שאתה רוצה לאכול:.לשטוף, ואז להבקיע עם סכין, עורות של תפוחי אדמה מתוקים או בטטות במקום 177° oven.To לחסוך קצת זמן, אתה יכול מיקרוגל אותם 1/2 דרך במשך 8 דקות ולאחר מכן לשים לתוך תנור350 עבור 1/2 hour.In מנה קטנה להוסיף את 1/2 חמאה או מרגרינה על 1 כפית קינמון.
מרכיבים שתצטרך
יםים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים היטב ומכסים ומקררים.הפוך את סלסה הבא.לתוך קערת זכוכית או קרמיקה, לשים את הצימוקים לתוך הרום ולתת להשרות במשך 15 דקות. מעט התחממות הרום תאפשר הצימוקים להגדיל את הקליטה.לאחר rehydrating, להוסיף קערה: מנגו, 1/2 כפית של משחת קארי, פלפלים, שום, בצל ירוק, זנגביל, סוכר, חומץ ולתת לו מערבבים לשלב. מכסים בניילון נצמד ומקררים.זה הכי טוב כאשר מעורבב רק כמה שעות לפני ההגשה אבל יכול להיעשות בבוקר אם נשמר היטב מכוסה.מכין את אצבעות העוף בקוקוס.לתוך שקית פלסטיק resealable או קערה, לשים 1/4 שמן מעורבב עם 1 1/2 כפית של משחת קארי יחד.
מרכיבים שתצטרך
בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
משחת קארימשחת קארי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
Dientes De AjoDientes De Ajo
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
דַק-דַק-
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
4
הוסף את פילה העוף prepped לתוך התיק או קערה בעדינות לעסות את המרינדה לתוכם. השאירו 15 דקות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף רוטב סויה (אני משתמש דל נתרן)1 כף רוטב סויה (אני משתמש דל נתרן)
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מחממים את השמן 1 1/2 כוסות הנותרים במחבת תחתית כבדה המוגדרת לחום גבוה בינוני. חום גבוה מדי יגרום קוקוס לשרוף לפני העוף מבושל היטב.באמצעות שלוש קערות, לשים את הקמח לתוך אחד עם מלח ופלפל לפי הטעם, הביצים קצת מכות לתוך אחר, ואת הקוקוס לתוך אחר.תוציא את העוף. לוקח פילה אחד בכל פעם, לדלות לתוך הקמח, אז הביצה, ואז לתוך הקוקוס. לנער את עודף ולהניח בצד על צלחת. האם כל הפילה בצורה זו.בעדינות מניחים את הפילה בשמן החם, להיזהר splatters. תצטרך להשגיח עליהם. אם הם ישחימו מהר מדי, העוף בפנים לא יתבשל לפני שהקוקוס יישרף.מבשלים 10-15 דקות, פונה פעם אחת.להוציא כאשר חום קלוי ומיצים לרוץ ברור.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
ניקוז על מגבות נייר.קח את תפוחי האדמה מתוך מעל וגם לשרת שלם או חצוי עם חמאת קינמון נמסה לתוכם.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
7
שים את אצבעות העוף על מגש עם קערה של סלסה מנגו.
מרכיבים שתצטרך
בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

מרכיבים

1שיני שום, טחון או 1/2 כפית שום בבקבוקשיני שום, טחון או 1/2 כפית שום בבקבוק1גבינת פרמזן מגוררתשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאה או מרגרינה 1/2 כוסחמאה או מרגרינה 1/2 כוס1פלפל חריף חריף, זרע וקצוץ. זכור לשטוף את הידיים היטב לאחר הכנת אותו ולא לגעת בפנים שלךפלפל חריף חריף, זרע וקצוץ. זכור לשטוף את הידיים היטב לאחר הכנת אותו ולא לגעת בפנים שלך1אוראו ממולאים כפוליםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)משחת קארימשחת קארי3ביצים, מכותביצים, מכות3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח, כל סוג שהואקמח, כל סוג שהוא1אוראו ממולאים כפוליםג'ינג'ר טרי, מגורדג'ינג'ר טרי, מגורד1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל ירוק מתוק, seedes וקצוץ בסדרפלפל ירוק מתוק, seedes וקצוץ בסדר3מנגו, קלופים וחתוכים לקוביותמנגו, קלופים וחתוכים לקוביות4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן, הבחירה שלך אבל לא שמן זית כפי שהוא מובחן מדי טעםשמן, הבחירה שלך אבל לא שמן זית כפי שהוא מובחן מדי טעם591 לב מפאלדי טרי אם אפשרצימוקים, כל סוג שהוא.צימוקים, כל סוג שהוא.1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל אדום, זרע וקצוץ בסדרפלפל אדום, זרע וקצוץ בסדר591 לב מפאלדי טרי אם אפשררום, כל סוג אבל כהה יותר הוא טוב יותררום, כל סוג אבל כהה יותר הוא טוב יותר4קצת קישואים קצוצים4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות3בצל ירוק או 3 בצל ירוק, קצוץ לבן וירוק חלקיםבצל ירוק או 3 בצל ירוק, קצוץ לבן וירוק חלקים3חזה עוף ללא עצמות, לחתוך 4-1 אינץ ' פילה רחבחזה עוף ללא עצמות, לחתוך 4-1 אינץ ' פילה רחב4בטטות או 4 בטטותבטטות או 4 בטטות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקוקוס לא ממותקקוקוס לא ממותק3קרום: פירורי קרקר גרהםחומץ, כל סוג שהואחומץ, כל סוג שהוא

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא EnRoute יקב Les Pommiers פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 62 דולר.
Enroute Winery Les Pommiers Pinot Noir
Enroute Winery Les Pommiers Pinot Noir
עלה עלה מיובש ריחני ועציצים ברי לזרום ערך שופע, עסיסי. שימורי פטל כהה יותר וטעמים אוכמניות ממלאים את האמצע, עם ציפורן ומבטאים של רצפת היער עד הסוף. יין זה הוא עשיר ומשיי מתחילתו ועד סופו, עם פירות יפים ותבלינים תווים כי להשתהות על החיך.