המתכון עוף קוקוס עם סלסה מנגו, חמאת קינמון בטטה יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בסביבה 1 שעה ו -45 דקות. במנה עיקרית זו יש 1040 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו פלפל, שמן, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. נסו תפוחים ובטטות עם חמאת קינמון, עוף מצופה קוקוס עם סלסה מנגו, ו עוף בגריל קוקוס עם סלסה מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
1
שעה אחת לפני שאתה רוצה לאכול:.לשטוף, ואז להבקיע עם סכין, עורות של תפוחי אדמה מתוקים או בטטות במקום 177° oven.To לחסוך קצת זמן, אתה יכול מיקרוגל אותם 1/2 דרך במשך 8 דקות ולאחר מכן לשים לתוך תנור350 עבור 1/2 hour.In מנה קטנה להוסיף את 1/2 חמאה או מרגרינה על 1 כפית קינמון.
מרכיבים שתצטרך
ים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
מסטיק פירות עם פסים כתומים
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מערבבים היטב ומכסים ומקררים.הפוך את סלסה הבא.לתוך קערת זכוכית או קרמיקה, לשים את הצימוקים לתוך הרום ולתת להשרות במשך 15 דקות. מעט התחממות הרום תאפשר הצימוקים להגדיל את הקליטה.לאחר rehydrating, להוסיף קערה: מנגו, 1/2 כפית של משחת קארי, פלפלים, שום, בצל ירוק, זנגביל, סוכר, חומץ ולתת לו מערבבים לשלב. מכסים בניילון נצמד ומקררים.זה הכי טוב כאשר מעורבב רק כמה שעות לפני ההגשה אבל יכול להיעשות בבוקר אם נשמר היטב מכוסה.מכין את אצבעות העוף בקוקוס.לתוך שקית פלסטיק resealable או קערה, לשים 1/4 שמן מעורבב עם 1 1/2 כפית של משחת קארי יחד.
מרכיבים שתצטרך
בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)
כוס חזה הודו מבושל מגורר
משחת קארי
זילוף בצורת לב
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4
הוסף את פילה העוף prepped לתוך התיק או קערה בעדינות לעסות את המרינדה לתוכם. השאירו 15 דקות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף רוטב סויה (אני משתמש דל נתרן)
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
5
מחממים את השמן 1 1/2 כוסות הנותרים במחבת תחתית כבדה המוגדרת לחום גבוה בינוני. חום גבוה מדי יגרום קוקוס לשרוף לפני העוף מבושל היטב.באמצעות שלוש קערות, לשים את הקמח לתוך אחד עם מלח ופלפל לפי הטעם, הביצים קצת מכות לתוך אחר, ואת הקוקוס לתוך אחר.תוציא את העוף. לוקח פילה אחד בכל פעם, לדלות לתוך הקמח, אז הביצה, ואז לתוך הקוקוס. לנער את עודף ולהניח בצד על צלחת. האם כל הפילה בצורה זו.בעדינות מניחים את הפילה בשמן החם, להיזהר splatters. תצטרך להשגיח עליהם. אם הם ישחימו מהר מדי, העוף בפנים לא יתבשל לפני שהקוקוס יישרף.מבשלים 10-15 דקות, פונה פעם אחת.להוציא כאשר חום קלוי ומיצים לרוץ ברור.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא EnRoute יקב Les Pommiers פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 62 דולר.