קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

עוף קורדון בלו קרפים

עוף קורדון בלו קרפים
המתכון עוף קורדון בלו קרפים יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 4. מנה אחת מכילה 767 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 57 גר' של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו חזה עוף, ירך חזיר, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: עוף קורדון בלו קרפים, עוף קורדון בלו, ו עוף קורדון בלו.

הוראות

1
תנור חום עד 177°. ספריי 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפיית זכוכית עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה גדולה, להכות ביצים וחלב עם מקצף עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים קמח, 1/2 כוס בכל פעם, וסוכר, ערבוב עם להקציף עד לא גושים להישאר הבלילה היא מעט רזה יותר הבלילה פנקייק. (אם הבלילה עבה מדי, להוסיף יותר חלב; אם רזה מדי, להוסיף יותר קמח.)
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
מחממים מחבת 6 עד 8 אינץ ' מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
להוסיף 1/2 כפית שמן ולסובב לתחתית המעיל של מחבת. עבור כל קרפ, יוצקים מעט פחות מ 1/4 גביע הבלילה למחבת. מיד להטות ולסובב מחבת כך שכבה דקה של הבלילה מכסה התחתונה. מבשלים עד חום בהיר וקצוות להתחיל להתכרבל, על 2 דקות. הפעל מרית רחבה סביב קצה כדי לשחרר; להסתובב ולבשל בצד השני עד חום בהיר. חזור עם הבלילה שנותרה, הוספת שמן למחבת לפי הצורך. מחסנית קרפים, הנחת נייר שעווה בין; לשמור מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
בקערה בינונית, לזרוק עוף, חזיר וגבינה. מחלקים מילוי בין קרפים; להפשיל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
קרפיםקרפים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מניחים את צד התפר למטה בתבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
8
אופים חשפו 15 דקות או עד חם.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
בינתיים, ב 1 1/2-סיר ליטר, מערבבים נמרצות חלמונים ומיץ לימון עם מקציף חוט.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
מוסיפים מלח וכוס 1/4 של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
חום מעל חום נמוך מאוד, ערבוב כל הזמן עם מקצף, עד החמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
12
להוסיף 1/4 כוס חמאה הנותרים. המשיכו לערבב במרץ עד שהחמאה נמסה והרוטב מתעבה. (הקפד חמאה נמסה לאט כך ביצים יש זמן לבשל והרוטב מתעבה מבלי להתכרבל.) אם רוטב curdles (מתחיל להיפרד), להוסיף על 1 כף מים רותחים להכות במרץ עם whisk עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
13
כדי לשרת, מקום קרפים על צלחות בודדות. למעלה עם רוטב הולנדז.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
קרפיםקרפים
14
מקשטים עם פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
15
מגישים באופן מיידי.