קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

עוף שום עם תפוחי אדמה

עוף שום עם תפוחי אדמה
עוף שום עם תפוחי אדמה נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 362 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך תפוחי אדמה, שום, עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה די טוב. מתכונים דומים: תפוחי אדמה עוף ושום, עוף שום ותפוחי אדמה, ו עוף שום עם תפוחי אדמה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חותכים את תפוחי האדמה לרצועות עבות כמו צ 'יפס סטייק, ולשכב אותם בתחתית 9x13 מחבת אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס סטייקצ ' יפס סטייק
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
טפטוף עם 2 כפות שמן זית, ואבק עם 1 כפות של adobo תיבול. מסדרים את חתיכות העוף על גבי תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
Adobo תיבולAdobo תיבול
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
4
טפטף את שמן הזית הנותר על העוף, ומפזר את שאר התיבול של האדובו.
מרכיבים שתצטרך
Adobo תיבולAdobo תיבול
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
מפזרים את השום פרוס סביב העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6
אופים, חשוף במשך 1 שעה, או עד שהעוף הוא כבר לא ורוד, והמיצים לרוץ ברור. אם באמצעות מדחום בשר, הטמפרטורה הפנימית צריכה להיות 175 מעלות F (79 מעלות C). אם העוף הופך כהה מדי לפני שהוא סיים לבשל, לכסות את המנה עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®