עוף שמיר לימון עם פטריות בר מעל פטוצ'יני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 925 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך פלוס 1 שמיר כף, חזה עוף, ציר עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו לימון שמיר סלמון בר, סלמון אלסקה אפוי עשיר עם לימון ושמיר, ו תפוחי אדמה בגריל ופטריות עם לימון ושמיר (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר מלאי גדול מעל חום גבוה, להרתיח מים עבור פסטה. כאשר רותחים, מלח את המים בכבדות ולהוסיף את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
בינתיים, בקערה בגודל בינוני, מערבבים מלח כשר, פלפל שחור, פתיתי פלפל אדום, פפריקה ושמיר 1 כפית עם קמח 1/2 כוס. בקערה בינונית נוספת, מוסיפים מים. עוף רטוב עם מים ולאחר מכן לדלות בתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
נוזל-אונקיות מים טריים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
במחבת גדולה לטחון מעל חום בינוני גבוה, להמיס 4 כפות של חמאה ושדי עוף לטחון, על 4 דקות בכל צד. לאחר שהם מבושלים, להסיר לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להוסיף למחבת אותו שאלוט ושמיר הנותרים. מערבבים בקמח שנותר ומערבבים עד דביק.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הוסף ורמוט יבש. לאחר אלכוהול נשרף, לערבב פטריות.
מרכיבים שתצטרך
ורמוט יבש
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אלכוהול
6
מוסיפים ציר עוף ומיץ לימון ומבשלים 3 עד 4 דקות נוספות. לכבות את החום ומערבבים את הנותרים 2 כפות חמאה וקמצוץ של פטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(הוציאו כבד וצוואר)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/4 כוס שומן חזיר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
7
הסר פסטה מהמים לאחר הבישול במשך כ 10 עד 12 דקות. לזרוק שמן כדי לצפות את הפסטה ולהוסיף גרידת לימון. לשים פסטה על מגש הגשה, ואז להניח עוף על גבי ויוצקים את הרוטב מעל.