עוף-Andouille גאמבו עם תפוחי אדמה קלויים
המתכון עוף-Andouille גאמבו עם תפוחי אדמה קלויים מוכן בעוד כ-3 שעות ו-10 דקות והוא בהחלט מצוין חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון קריאולי. מתכון זה מספק 45 מנות. עם 92 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את הפלפל, שמן בוטנים, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המרק הזה. נסו אנדויי ומרק גמבו צלוי, עוף ואנדויל גאמבו, ו עוף ואנדויל גאמבו (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים נקניק במחבת גדולה מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, 7 דקות או עד השחמה.
הסר נקניק; ניקוז יבש לטפוח עם מגבות נייר.
חום שמן בתנור הולנדית נירוסטה מעל חום בינוני; בהדרגה לטאטא בקמח, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, 18 עד 20 דקות או עד הקמח הוא בצבע קרמל. (לא לשרוף תערובת.) להפחית את החום נמוך, לבשל, לטאטא כל הזמן, עד התערובת היא שוקולד חלב בצבע ומרקם הוא חלק (כ 2 דקות).
הגבר את החום למדיום. מערבבים בצל, הבא 4 מרכיבים, ואם תרצה, פלפל אדום טחון. לבשל, ערבוב כל הזמן, 3 דקות. בהדרגה מערבבים במרק עוף; מוסיפים עוף ונקניק. להגדיל את החום בינוני גבוה, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 1 שעה ו 30 דקות עד 1 שעה ו 40 דקות או עד העוף נעשה. לגרוס עוף לחתיכות גדולות באמצעות 2 מזלגות.
מניחים תפוחי אדמה קלויים בקערות הגשה. כפית מרק גמביה על תפוחי אדמה.
מגישים מיד עם התוספות הרצויות.
מרק עוף ושרימפס: להכין מתכון לפי ההוראות דרך שלב מערבבים ב 1/2 ל 3/4 lb. קלופים ו deveined, בגודל בינוני שרימפס גלם (3 1/40 לספור). לבשל 5 דקות או רק עד שרימפס להפוך ורוד.
מגישים עם תפוחי אדמה קלויים ותוספות הרצוי.
יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן
אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת עבור Cajun. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אטלנטיס אלברינו. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
![אטלנטיס אלברינו]()
אטלנטיס אלברינו
לימון אלגנטי-צבע צהוב, נקי ומבריק. זהו יין אינטנסיבי מאוד על האף עם ניחוחות איכות מתמיד, נזכר תפוח ירוק ופירות טרופיים, כגון אננס. על החיך, הוא ארוך ומתמשך עם חומציות מושלמת התואמת את גופו, מה שהופך אותו יין נעים מאוד מלא תחושות. היין המרענן והמרענן הזה נאסף ביד בקופסאות פלסטיק קטנות. הענבים נבחרים ומגוהצים. ברגע שהחובה מתקבלת, מתחיל תהליך תסיסה אלכוהולי, אשר מתבצע במכלי נירוסטה בטמפרטורה של 64 מעלות פרנהייט. לאחר תקופת התסיסה מבוצעת עקירה על מנת להפריד את lees; לאחר מכן הוא עובר ייצוב קר, הוא מסונן ולבסוף בבקבוק.