עורבים שחורים צלויים
עורבים שחורים על האש יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 537 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. אם יש לך רוטב סויה, תרנגולות קורניש רוק, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב gingerroot אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות זנגביל עקיצות (מתכון ללא גלוטן*) כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-35 דקות. נסו עורבים שחורים צלויים, שעועית על האש בשחור לבן, ו שומר צלוי עם רוטב זית שחור (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תרנגולות בשקית ניילון resealable מקפיא או צלחת זכוכית רדודה גדולה. בקערה קטנה, מערבבים רוטב סויה, סוכר חום, שמן שומשום, ג ' ינג ' רוט, פתיתי פלפל, 3 כפות בצל ושום; יוצקים מרינדה על תרנגולות. לאטום את התיק או צלחת כיסוי. מקררים לפחות 8 שעות, אבל לא יותר מ-24 שעות.
הסר תרנגולות מן המרינדה; להשליך מרינדה.
מניחים תרנגולות, לחתוך צדדים למטה, על גריל מעל חום גבוה. כיסוי גריל; לבשל 14 עד 16 דקות, מפנה מדי פעם, עד מיץ של תרנגולות ברור כאשר חתיכות עבות נחתכים עד העצם (לפחות 74°).
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
מפזרים זרעי שומשום ובצל ירוק.