קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

עור פירות תות

עור פירות תות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל עור פירות תות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 60 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. אם יש לכם סוכר מגורען, תותים, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. האוכל הביא לך אותו. וזה די טוב. מתכונים דומים: עור פירות ריבס תות, עור פירות אוכמניות תות, ו אפרסק-עור פירות תות.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 77° ומסדרים מתלה באמצע. קו גיליון אפייה rimmed עם מחצלת אפיית סיליקון ולמקם אותו על משטח עבודה שטוח; להפריש.הגדר מסננת בסדר רשת על סיר בינוני; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מניחים את התותים, סוכר, ומלח בבלנדר להתמזג במהירות גבוהה עד שיש לך פירה חלקה מאוד, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
יוצקים את התערובת דרך המסננת לתוך הסיר, באמצעות מרית גומי, לגרד את פני השטח הפנימי של המסננת לדחוף את פירה דרך עד רק בעיקר זרעים להישאר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
הסר את המסננת ולהשליך את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
מניחים את הסיר על חום בינוני ומבשלים, ערבוב מדי פעם עם מרית גומי וגירוד הצדדים והתחתית של המחבת, עד שהתערובת מתחילה לבעבע סביב הקצוות. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב מדי פעם גירוד הצדדים והתחתון של המחבת, עד התערובת מתעבה מעט ומקטין כ 1 3/4 עד 2 כוסות, על 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הסר את המחבת מהחום ומערבבים את מיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מעבירים את התערובת למיכל עמיד בחום עם זרבובית או להחזיר אותו לכד בלנדר ניקה מיובש.לאט לאט לשפוך את התערובת על מחצלת האפייה, התחקות החלק הפנימי של הגבול הצבעוני כדי ליצור מלבן. (אם מחצלת האפייה שלך אין גבול, להשאיר גבול 1 אינץ ' מהקצה.)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
יוצקים את התערובת הנותרת בתוך גבולות המלבן בתבנית זיגזג (לא יוצקים את כל זה באמצע מחצלת האפייה). באמצעות מרית גומי, לדחוף את התערובת כדי לכסות כל חלקים ריקים בתוך המלבן (פני השטח לא יהיה אפילו). שמירה על תבנית האפייה על משטח העבודה, לתפוס את הקצוות של הסדין—לחיצה על הגבול החשוף של מחצלת האפייה עם האגודלים שלך—בעדינות לנער קדימה ואחורה כדי אפילו את פני השטח של התערובת, סיבוב גיליון האפייה רועד לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
מניחים בתנור ואופים עד פני השטח של עור הפרי הוא דביק מעט למגע, אבל, כאשר נלחץ בכמה מקומות שונים, אצבע לא משאיר חריץ, על 5 עד 7 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
10
הסר את תבנית האפייה מהתנור, הנח על מתלה תיל, ותן להתקרר לחלוטין.מניחים בצד גיליון באורך 16 אינץ ' של נייר שעווה או קלף. החל בקצה אחד קצר של עור פירות מקורר, למשוך אותו מן מחצלת אפייה ולהעביר אותו אל הנייר. באמצעות מספריים מטבח נקיים, לחתוך את עור הפרי ונייר כדי ליצור את הרצויים-גודל רצועות, צורות, או חתיכות ולאחר מכן לגלגל אותם, נייר וכל (כדי למנוע דבק). לאחסן במיכל אטום עד 3 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק