קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות0
מגזין

עין צלע מלח ופלפל

עין צלע מלח ופלפל
סטייק עין מלח ופלפל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 946 קלוריות, 91 גר' של חלבון, ו 64 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. אם יש לכם מלח ים גס, פלפל טחון גס, עין צלעות 2"-2", וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במלח ים גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קליפת שוקולד-שקדים עם מלח ים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. עם כפית מתכונים דומים: שרימפס מלח ופלפל, שרימפס מלח ופלפל, ו שרימפס מלח ופלפל.

הוראות

1
שים סטייק על מתלה תיל להגדיר על גיליון rimmedbaking. להתייבש עם מגבות נייר.מתבלים עם 1/2 כפית מלח לכל צד. Chilluncovered עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מתלה תילמתלה תיל
2
Removesteak מן המקרר 1 שעה לפנימחכה ולתת לבוא לטמפרטורת החדר.להתייבש עם מגבות נייר. עונה שובעם 1/2 כפית מלח; לחץ על 1/2 כפית פלפל ממשיך כך חתיכות לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
3
לבנות אש בשני אזורים בחום charcoalgrill ישיר (גחלים בינוניים-גבוהים) andindirect (גחלים בינוניות-נמוכות) חום.לחלופין, לחמם גריל גז לגבוהלפני הבישול, משאיר צורב אחד דולק. Sear סטייק על חום ישיר, flippingonce, עד חרוך יפה, 3-4 minutesper צד. (אם התפרצות מתרחשת, השתמש מלקחיים להחליף את הסטייק לחלק קריר יותר של הגריל.) להעביר סטייק לחום עקיף ולצלות, מרפרף פעם אחת, 3-4minutes לכל צד. באמצעות מלקחיים, להרים steakand לצרוב את שני הקצוות (בצד העצם ואת הצד השומן) במשך 1-2 דקות sideto לעבד חלק מהשומן. סטייק גריל todesired טמפרטורה, 14-18 דקות totalor עד לקריאה מיידית thermometerregisters 120°f לנדיר (סטייק ייקח מעל 125°f, או בינוני-נדיר, כפי שהוא נח).
מרכיבים שתצטרך
עצםעצם
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
מלקחייםמלקחיים
4
להעביר סטייק ללוח גילוף; תן לנוח במשך 10 דקות. חותכים את התבואה, מתבלים במלח ים גס ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים גסמלח ים גס
דגניםדגנים
סטייק.סטייק.