קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות100
מגזין

ערב פסטה פרסטו מס' 14

ערב פסטה פרסטו מס' 14
Presto פסטה לילה # 14 הוא pescatarian ומספק כ 3 מנות. המתכון הזה מכסה %65 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 1737 קלוריות, 215 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. אם יש לכם משהו כמו בקלה בניו זילנד, מפזרים מעל, מושלם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. עם כפית ציון של 83% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו פסטה פרסטו, בייקון עגבניות Presto פסטה, ו חזיר ראגו (בתוספת לילה פסטה) (מתכונים דומים).

מרכיבים

3שרימפס וורידיםפירורי לחם טרייםפירורי לחם טריים3שרימפס וורידיםהסר את הבקלה מהמחבת אבל לשמור על החלבהסר את הבקלה מהמחבת אבל לשמור על החלב3שרימפס וורידיםבקלה מעושן אפוי ופוזיליבקלה מעושן אפוי ופוזילי3שרימפס וורידיםבקלה מעושןבקלה מעושן3שרימפס וורידיםמשהו כמו בקלה כחולה ניו זילנדית מעושנתמשהו כמו בקלה כחולה ניו זילנדית מעושנת3שרימפס וורידיםמניחים את הבקלה בסיר שפשוט מתאים לו ושופכים אותו עם חלב. חום בעדינות עד הדג מתחמם דרך מרכך-כ 10 דקות אבל זה יהיה תלוי בגודל של פילהמניחים את הבקלה בסיר שפשוט מתאים לו ושופכים אותו עם חלב. חום בעדינות עד הדג מתחמם דרך מרכך-כ 10 דקות אבל זה יהיה תלוי בגודל של פילה3שרימפס וורידיםמוסיפים את הבקלה המתקלף למחבת יחד עם הפסטה ומערבבים אותה. יוצקים על רוטב בשמל ומערבבים את זה כדי להבטיח הפצה אפילו לפני כפיות זה לתבנית אפייהמוסיפים את הבקלה המתקלף למחבת יחד עם הפסטה ומערבבים אותה. יוצקים על רוטב בשמל ומערבבים את זה כדי להבטיח הפצה אפילו לפני כפיות זה לתבנית אפייה3שרימפס וורידיםהסר את כל העצמות והעור ולשבור את הדגים לתוך פתיתים מחוספסים. שים את זה בצד.הסר את כל העצמות והעור ולשבור את הדגים לתוך פתיתים מחוספסים. שים את זה בצד.1כף. חומץ ביין אדוםפוזילי.פוזילי.3שרימפס וורידיםאלה אינם רגילים fusilli - הם ארוכים יותר עם ספירלה שמנה ובגלל בתפזורת שלהם חשבתי שהם יכולים להתמודד עם משהו עם קצת יותר טעםאלה אינם רגילים fusilli - הם ארוכים יותר עם ספירלה שמנה ובגלל בתפזורת שלהם חשבתי שהם יכולים להתמודד עם משהו עם קצת יותר טעם1שן שום, כתוששן שום, כתוש1כרישה, חתוך לרבעים וחתוך לקוביותכרישה, חתוך לרבעים וחתוך לקוביות3שרימפס וורידיםבננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'3שרימפס וורידים1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר3שרימפס וורידיםכאשר הפסטה מבושלת, לנקז ולהניח בצדכאשר הפסטה מבושלת, לנקז ולהניח בצד3שרימפס וורידים1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול3שרימפס וורידיםcavolo nero, פרוס עבהcavolo nero, פרוס עבה3שרימפס וורידיםמושלם עם כוס יין לבןמושלם עם כוס יין לבן3שרימפס וורידיםלהצמיד אותולהצמיד אותו3שרימפס וורידיםמפזרים מעל עם פירורים מוכנים ואופים בתנור שחומם מראש 180°c / 350°F עד השחמה ומחומם דרךמפזרים מעל עם פירורים מוכנים ואופים בתנור שחומם מראש 180°c / 350°F עד השחמה ומחומם דרך3שרימפס וורידיםמתויג עם פסטהמתויג עם פסטה