קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

ערמה של מרק אטריות

ערמה של מרק אטריות
ערמה של מרק אטריות היא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 15 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 202 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 185 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה מ טעם הבית דורש אטריות ראמן עוף, סלרי, פלפל וחזה עוף. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 70%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: ערמה של מרק עוף אטריות, ערמה של אטריות-שום וריאציה פלפל חריף, ו אטריות לשנה החדשה: אטריות מרק ברווז צלוי קנטונזית.

הוראות

1
בסיר גדול מצופה בתרסיס בישול, הקפיצו את העוף, הגזר, הבצל, הסלרי והשום עד שהעוף כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים מים, פלפל ותוכן של מנות תיבול מן האטריות. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 15-20 דקות או עד שהגזר רך.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
גב שומן חזירגב שומן חזיר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3
שוברים אטריות לחתיכות ומוסיפים למרק; מכסים ומבשלים 3 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)