ערמונים קלויים בתנור עם חמאה מומסת מתובלת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' ouvre, כך לתת ערמונים קלויים בתנור עם חמאה מומסת מתובלת לנסות. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 653 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא מלח, מקל קינמון, אגוז מוסקט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: חמאת קפה מלוחה ערמונים קלויים, בקלה קלוי בתנור מתובל - 3 נקודות, ו פריך מתובל בתנור עוף צלוי.
הוראות
מניחים מחבת ברזל יצוק גדול בתנור מראש לחמם את התנור ל 218°.
מביאים את המים לרתיחה בסיר גדול על חום גבוה. בעוד המים הוא חימום, לגלף "X" לתוך הצד המעוגל של כל ערמון עם סכין משונן.
חותכים דרך הקליפה בלבד, נזהרים לא לחתוך עמוק מדי לתוך האגוז עצמו.
כאשר המים מגיעים לרתיחה, במהירות מוחק את ערמוני החריץ במשך 30 שניות.
לנקז ולייבש את הערמונים, ולאחר מכן להעביר אותם, "X" בצד למעלה, למחבת מחוממת בתנור. צולים את הערמונים במשך 25-30 דקות, רק עד שהקליפה מתחילה להתכרבל מן האגוז.
להעביר את האגוזים ללוח חיתוך גדול לכסות באופן רופף עם מגבת מטבח. להפריש רק עד האגוזים הם מגניבים מספיק כדי להתמודד-האגוזים יהיה קל יותר לקלף בזמן שהם עדיין חמים.
מניחים את המחבת על הכיריים ומוסיפים את החמאה, מקל קינמון, מלח, סוכר ואגוז מוסקט. המחבת עדיין צריכה להיות חמה מספיק כדי להמיס את החמאה. מערבבים הכל עד החמאה נמסה לחלוטין, ולאחר מכן להעביר את תערובת החמאה לקערה קטנה.
באמצעות האצבעות שלך, לקלף את הקליפות ועורות חומים של הערמונים. אם כל עור חום נצמד האגוזים, סכין קילוף יכול לשמש כדי לקלף אותם משם. אתה יכול לבחור לזרוק את הערמונים קלופים בחמאה מומסת, או לשרת את החמאה בצד.
הגישו את הערמונים בעודם חמים.