קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות11
מגזין

ערמונים קלויים בתנור עם חמאה מומסת מתובלת

ערמונים קלויים בתנור עם חמאה מומסת מתובלת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' ouvre, כך לתת ערמונים קלויים בתנור עם חמאה מומסת מתובלת לנסות. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 653 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא מלח, מקל קינמון, אגוז מוסקט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: חמאת קפה מלוחה ערמונים קלויים, בקלה קלוי בתנור מתובל - 3 נקודות, ו פריך מתובל בתנור עוף צלוי.

הוראות

1
מניחים מחבת ברזל יצוק גדול בתנור מראש לחמם את התנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מביאים את המים לרתיחה בסיר גדול על חום גבוה. בעוד המים הוא חימום, לגלף "X" לתוך הצד המעוגל של כל ערמון עם סכין משונן.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
חותכים דרך הקליפה בלבד, נזהרים לא לחתוך עמוק מדי לתוך האגוז עצמו.
4
כאשר המים מגיעים לרתיחה, במהירות מוחק את ערמוני החריץ במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5
לנקז ולייבש את הערמונים, ולאחר מכן להעביר אותם, "X" בצד למעלה, למחבת מחוממת בתנור. צולים את הערמונים במשך 25-30 דקות, רק עד שהקליפה מתחילה להתכרבל מן האגוז.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
6
להעביר את האגוזים ללוח חיתוך גדול לכסות באופן רופף עם מגבת מטבח. להפריש רק עד האגוזים הם מגניבים מספיק כדי להתמודד-האגוזים יהיה קל יותר לקלף בזמן שהם עדיין חמים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
7
מניחים את המחבת על הכיריים ומוסיפים את החמאה, מקל קינמון, מלח, סוכר ואגוז מוסקט. המחבת עדיין צריכה להיות חמה מספיק כדי להמיס את החמאה. מערבבים הכל עד החמאה נמסה לחלוטין, ולאחר מכן להעביר את תערובת החמאה לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
8
באמצעות האצבעות שלך, לקלף את הקליפות ועורות חומים של הערמונים. אם כל עור חום נצמד האגוזים, סכין קילוף יכול לשמש כדי לקלף אותם משם. אתה יכול לבחור לזרוק את הערמונים קלופים בחמאה מומסת, או לשרת את החמאה בצד.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
9
הגישו את הערמונים בעודם חמים.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים