ערמוני מים עטופים בבייקון
ערמוני מים עטופים בבייקון דורשים בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 151 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב וידידותי לפודמפה דיאטה. אם יש לכם בייקון, סוכר חום, קטשופ ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. רק כמה אנשים באמת אהבו את המשקה הזה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון של 10%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. נסו ערמוני מים עטופים בבייקון, ערמוני מים עטופים בבייקון, ו ערמוני מים עטופים בבייקון עבור מתכונים דומים.
הוראות
חותכים רצועות בייקון לשליש; עוטפים רצועה סביב כל ערמון מים ומאבטחים בעזרת קיסמי עץ.
מניחים בתוך 15 אינץ ' לא משומן. איקס 10-ב. איקס 1-ב. תבנית אפייה.
אופים בחום של 375 ניתנים להזזה למשך 25 דקות או עד שהבייקון פריך.
בינתיים, בסיר קטן, שלבו קטשופ וסוכר חום; מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהסוכר נמס.
הסר ערמונים למגבות נייר; מסננים. טובלים בתערובת קטשופ; מניחים בתוך 13 אינץ ' משומן קלות. איקס 9-ב. תבנית אפייה. כף רוטב שנותר על ערמונים. מחזירים לתנור למשך 10 דקות.