עשבי תיבול ותבלינים דחוסים חזה הודו, מאפין דלעת קישואים עם רוטב צ'יפוטלה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני ארוחת בוקר, אז נסו עשבי תיבול ותבלינים דחוסים חזה הודו, מאפין דלעת-קישואים עם רוטב צ'יפוטלה. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 953 קלוריות , 64 גרם חלבון ו -44 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 70% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 24 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם עלה דפנה, כפות קמח מעוגלות מעט, תבלין גריל 3 מלאי דקל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 97% , וזה מצוין. עשבי תיבול ותבלינים דחוסים חזה הודו, מאפין דלעת-קישואים עם רוטב צ'יפוטלה , מאפין ממולאים ביצים ומאפין ביצים של STOVE TOP דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל-450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
3
מחממים מראש מחבת 14 אינץ' או מחבת צלייה בינונית על אש בינונית על המבער הגדול ביותר שלך.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
4
מערבבים יחד תיבול גריל, כמון, פפריקה וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
6 ג'ינג'רס מפוררים דק
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
נוזל-אונקיות מים טריים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
שמים במעבד המזון את הטימין, הכוסברה או הבזיליקום, הפטרוזיליה והפיסטוקים ומעבדים לעיסה.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/4 כוס שומן חזיר
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
6
מוציאים את הקערה מהמעבד ומוציאים את הלהב מהקערה. יש בהישג יד מרית גומי.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
דובדבנים מסוכרים נוספים
7
לטפטף שמן זית כתית מעולה על השדיים לציפוי העור. שחררו את עור השדיים עם סכין חדה קטנה. מחלקים את משחת העשבים והאגוזים בין הבשר והעור על כל חזה. השתמש בידיים שלך כדי להזיז את המשחה מתחת לעור כדי לפזר את התערובת בצורה אחידה. מצפים את העור המצופה בשמן זית בתערובת התבלינים. הכניסו את החזה המצופה למחבת הגדולה או למחבת הצלייה. לשטוף ידיים. מניחים מחבת או מחבת שנייה קצת יותר קטנה על גבי החזה ומשקולים עם כמה לבנים מכוסות בנייר כסף. לפרך את העור 8 עד 10 דקות ואז להעביר את הבשר לתנור ולצלות 35 עד 40 דקות, עד שמדחום בשר לקריאה מיידית רושם 165 עד 170 מעלות F.
בזמן שההודו צולים, מחממים מחבת שנייה גדולה ועמוקה על אש בינונית עד בינונית-גבוהה עם 5 כפות חמאה חתוכה לחתיכות. לחמאה מומסת מוסיפים דפנה, סלרי, תפוח, 1/2 מהבצל והקישוא. מתבלים את הירקות בנדיבות במלח ופלפל. מבשלים 10 דקות או עד לריכוך.
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
מוסיפים למחבת מאפינס מפוררים וגרעיני חמנייה ומשלבים עם הירקות. מתבלים את המלית בתיבול עופות ואז מתקנים מלח ופלפל. מרטיבים את המלית ב-1 1/2 עד 2 כוסות ציר. עורמים את המלית לצלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
גרעיני חמניות
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
10
מכניסים לתנור רק כדי לפרך את החלק העליון יחד עם הודו, או, אם התבנית לא מתאימה, כאשר ההודו יוצא, הפעל את הפטם ופריך את החלק העליון של המלית - זה אמור לקחת רק כמה דקות, למעלה.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
11
בסיר רוטב, ממיסים את 3 כפות החמאה הנותרות על אש בינונית ומוסיפים את 1/2 הנותרים של הבצל הקצוץ דק. להזיע את הבצל החוצה 5 עד 6 דקות כדי שיהיה נחמד ומתוק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצל קצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשה
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
12
מוסיפים את הקמח למחבת ומקציפים דקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
13
מוסיפים פנימה את הצ'יפוטלס והרוטב שלהם ואז טורפים פנימה 4 עד 4 1/2 כוסות ציר עוף. מסמיכים את הרוטב 2 עד 3 דקות ואז מתבלים במלח, לפי הטעם.