עשב קרום רגל טלה עם טפנד
עשב קרום הרגל של כבש עם טפנד יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 38 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל 454 קלוריות. 1 אדם התרשם מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 49 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. גשו לסופר וקנו רוזמרין, שמן זית, רוזמרין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 80%. נסו רגל טלה מכוסה עשב, רגל טלה מכוסה עשב, ו רגל טלה מכוסה עשב עבור מתכונים דומים.
הוראות
הסר את העצם וקצץ את הרגל היטב או בקש מהקצב שלך לעשות זאת. מרסקים את שיני השום ומערבבים עם הרוזמרין, ענפי הטימין והפלפל הסדוק.
מוסיפים 1/2 כוס שמן זית ומשפשפים על כל הבשר. מרינדים, מכוסים, במקרר, למשך 1 עד 2 ימים.
מוציאים את ענפי העשבים ושיני השום מהבשר.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מערבבים את השום הקצוץ, הרוזמרין והטימין עם מספיק שמן זית כדי להרטיב לעקביות כמעט כמו משחה.
מוסיפים מלח ופלפל, לפי הטעם.
מתבלים היטב את הטלה במלח ופלפל.
מורחים את הפנים בנדיבות עם טפנד.
מחממים מחבת מטגן גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים 2 כפות שמן זית ומניחים את הטלה בתבנית, עם השומן כלפי מטה. צורבים עד להזהבה והופכים כך שכל הצדדים נצרבים.
הניחו את השומן כלפי מעלה בתבנית והשתמשו במזלג גדול כדי להחזיק את הטלה בזמן שאתם מנקזים עודפי שומן.
טפחו על תערובת העשב הקצוצה על כל החלק החיצוני של הכבש.
מוסיפים למחבת 2 כוסות מים וצולים 1 1/2 שעות עד שמדחום בשר קורא 125 מעלות צלזיוס.
תנו לבשר לנוח 15 דקות לפני החיתוך. פורסים דק ומגישים עם תפוחי אדמה קלויים.
מגישים טפנד נוסף בצד או מיצי מחבת.
מניחים את כל המרכיבים למעט שמן הזית והפטרוזיליה במעבד מזון. קוצצים גס על ידי פעימות המכונה.
מזלפים פנימה את שמן הזית ודופקים עוד כמה פעמים, מתבלים במלח ופלפל. מקפלים פנימה את הפטרוזיליה ביד. הטפנד הוא הטוב ביותר כאשר מכינים יום מראש כך שלטעמים יש זמן להתחתן.