קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 49 דק.
מנות8
ציון בריאות42
מגזין

עשב קרום רגל טלה עם טפנד

עשב קרום רגל טלה עם טפנד
עשב קרום הרגל של כבש עם טפנד יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 38 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל 454 קלוריות. 1 אדם התרשם מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 49 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. גשו לסופר וקנו רוזמרין, שמן זית, רוזמרין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 80%. נסו רגל טלה מכוסה עשב, רגל טלה מכוסה עשב, ו רגל טלה מכוסה עשב עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
הסר את העצם וקצץ את הרגל היטב או בקש מהקצב שלך לעשות זאת. מרסקים את שיני השום ומערבבים עם הרוזמרין, ענפי הטימין והפלפל הסדוק.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סדוקפלפל סדוק
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2
מוסיפים 1/2 כוס שמן זית ומשפשפים על כל הבשר. מרינדים, מכוסים, במקרר, למשך 1 עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מוציאים את ענפי העשבים ושיני השום מהבשר.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מערבבים את השום הקצוץ, הרוזמרין והטימין עם מספיק שמן זית כדי להרטיב לעקביות כמעט כמו משחה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
6
מוסיפים מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
7
מתבלים היטב את הטלה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
8
מורחים את הפנים בנדיבות עם טפנד.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
9
מגלגלים וקושרים בחוט.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
מחממים מחבת מטגן גדולה על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מוסיפים 2 כפות שמן זית ומניחים את הטלה בתבנית, עם השומן כלפי מטה. צורבים עד להזהבה והופכים כך שכל הצדדים נצרבים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
הניחו את השומן כלפי מעלה בתבנית והשתמשו במזלג גדול כדי להחזיק את הטלה בזמן שאתם מנקזים עודפי שומן.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
טפחו על תערובת העשב הקצוצה על כל החלק החיצוני של הכבש.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
14
מוסיפים למחבת 2 כוסות מים וצולים 1 1/2 שעות עד שמדחום בשר קורא 125 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
תנו לבשר לנוח 15 דקות לפני החיתוך. פורסים דק ומגישים עם תפוחי אדמה קלויים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה צלויתפוח אדמה צלוי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
16
מגישים טפנד נוסף בצד או מיצי מחבת.
מרכיבים שתצטרך
12 אונקיות בצק פיצה שנקנה בחנות או 2 עיגולי בצק12 אונקיות בצק פיצה שנקנה בחנות או 2 עיגולי בצק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
17
מניחים את כל המרכיבים למעט שמן הזית והפטרוזיליה במעבד מזון. קוצצים גס על ידי פעימות המכונה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
18
מזלפים פנימה את שמן הזית ודופקים עוד כמה פעמים, מתבלים במלח ופלפל. מקפלים פנימה את הפטרוזיליה ביד. הטפנד הוא הטוב ביותר כאשר מכינים יום מראש כך שלטעמים יש זמן להתחתן.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
12 אונקיות בצק פיצה שנקנה בחנות או 2 עיגולי בצק12 אונקיות בצק פיצה שנקנה בחנות או 2 עיגולי בצק
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר