פאדג'שוקולד-ג' ינג'ר פריך
פאדג'שוקולד-ג' ינג'ר פריך יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 224 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. גשו לסופר וקנו שוקולד צ'יפס מריר, ג' ינג'ים, ג' ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד צ'יפס ג' ינג'ר, פאדג'מנטה פריך, ו סוכריות שוקולד פריכות.
הוראות
משמנים תבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ'. שורה תחתונה של מחבת עם רצועה של נייר אלומיניום או נייר שעווה מספיק זמן כדי לתלות מעל 2 צדדים של מחבת על ידי כ 2 אינץ'. נייר כסף או נייר שעווה.
בסיר 2 ליטר, מערבבים חלב מרוכז, שוקולד וג ' ינג ' ר טרי על חום בינוני נמוך עד שוקולד נמס ותערובת התעבה, כ 5 דקות.
הסר מהחום ומערבבים gingersnaps כתוש וחצי זנגביל מסוכר.
מורחים תערובת באופן שווה לתוך מחבת מוכן ומפזרים העליון עם זנגביל מסוכר הנותרים. להכניס למקרר עד להגדיר לחלוטין, על 2 שעות.
שחרר צדדים לסכל ממחבת עם סכין. הרם את פאדג 'על ידי רדיד, ולאחר מכן להעביר פאדג' ללוח חיתוך.