פאונד עוגה II
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל קילו עוגה ii. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 499 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חלב, סודה לשתיה, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. נסו ראש השנה עוגת שקדים פאונד (עוגת מזל טוב), עוגת סופר לחה לערבב עוגת לימון קילו, ו עוגה יבשה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז מחבת צינור עגולה 10 אינץ'.
בקערה בינונית, שמנת יחד את הסוכר והחמאה עד חלקה. הכה בביצים, אחד בכל פעם.
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח, מוסיפים לתערובת המוקרם לסירוגין עם החלב. מערבבים עד רק מעורבב, ואז לשפוך לתוך המחבת מוכן.
אופים במשך 20 עד 25 דקות בתנור שחומם מראש. העוגה נעשית כאשר קיסם שיניים מוכנס, יוצא נקי. מגניב לפני הסרת מחבת.