פאי אגס מייפל עמוק
פאי אגס מייפל עמוק יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-10 ומחירו 1 מנות.08 דולר למנה. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא חלב צמחוני יש 231 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם סירופ מייפל, מאפה פאי, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כפית של 27%, וזה די גרוע. נסו פאי חזיר עמוק, פאי תפוחים עמוק, ו פאי אוכמניות עמוק (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים אגסים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
שלב בקערה גדולה אגס,1/2 כוס סוכר מייפל, ו -6 המרכיבים הבאים.
מרדדים 1 דיסק מאפה פאי לעובי 1/4 אינץ ' על משטח מקומח קלות. התאימו לפלטת זכוכית עם צלחת עמוקה בגודל 9 אינץ', והניחו תערובת אגסים בקרום, אורזים היטב ומתלבשים מעט במרכז. חותכים את הבצק העודף, ומברישים את הקצוות הנותרים בשטיפת ביצים.
מרדדים דיסק שני של מאפה פאי לעובי 1/4 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מקום על גבי מילוי, לקפל קצוות תחת, ולחץ.
מברישים את הקרום העליון בשטיפת ביצים, ומפזרים 2 כפיות סוכר מייפל שנותרו.
חותכים כמה חריצים למעלה כדי שהאדים יברחו.
מניחים צלחת על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
אופים ב 375 במשך שעה 1 20 דקות, אוהל עם לסכל לאחר שעה 1 כדי למנוע השחמה מוגזמת.
אופים עד שהמיצים עבים ומבעבעים והקרום חום זהוב.
בואו להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.
*אתה יכול למצוא סוכר מייפל במעבר האפייה של חנוונים מיוחדים רבים, או להזמין אותו באינטרנט. אתה יכול להחליף סוכר חום בהיר, אבל זה יקטין את כמות הטעם מייפל.