קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פאי אפרסק כפרי

פאי אפרסק כפרי
פאי אפרסק כפרי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הקינוחים שלכם. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -8 גרם חלבון , 28 גרם שומן , וסך הכל 601 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-8 מנות . מתכון זה אהוב על ידי חובבי אוכל וטבח אחד. מתכון זה מ-Foodnetwork דורש מיץ לימון, קמח, סוכר וסוכר. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית לקטוא אובו . מההכנה ועד להצלחת, מתכון זה אורך כ -3 שעות ו-35 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה גרוע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). תפוח אדמה כפרי , עוף בפחית בירה, ירקות בסגנון כפרי עם שום קלוי , וארוחת בוקר כפרית: טופו וירקות מקושקשים עם צ'יפס ביתי דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מכינים את הבצק: טוחנים את הקמח, הסוכר והמלח במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מוסיפים את החמאה ומפעילים בפולסים עד שהתערובת נראית כמו קמח גס עם חתיכות חמאה בגודל אפונה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3
מוסיפים 1/2 כוס מי קרח ומפעילים בפולסים עד שהבצק מתחיל להתגבש. מחלקים את הבצק בין 2 חתיכות ניילון נצמד וצרים מכל אחת דיסקית; עוטפים היטב ומכניסים למקרר עד שהבצק יציב, לפחות שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
מכינים את המילוי: מערבבים את האפרסקים בקערה עם 3/4 כוס סוכר, קמח, מיץ לימון ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
פזרו קלות קמח על פיסת נייר אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
6
רדדו חתיכה אחת של בצק לעיגול בקוטר 30 ס"מ על נייר האפייה. העבירו את הבצק לתבנית פאי בקוטר 23 ס"מ.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
7
מוסיפים את המילוי, יוצרים תלולית קלה במרכז; מפזרים נקודות של חמאה ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
8
מרדדים את חתיכת הבצק השנייה לעיגול בקוטר 30 ס"מ וחותכים אותה לרצועות ברוחב 1.5 ס"מ.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
9
הניחו חצי מהרצועות על הפאי בכיוון אחד, תוך השארת רווח של כ-2.5 ס"מ בין כל רצועה.
10
הניחו את הרצועות הנותרות מעל, תוך הצטלבות באלכסון ליצירת דוגמת סריג (אין צורך לארוג); חתכו את קצוות הרצועות, תוך השארת פתח קטן. קפלו את הבצק התלוי מתחתיו ומהדקו את קצה הקלתית בעזרת האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
11
טורפים את הביצה עם כף מים ומורחים במריחה את שולי הקרום ואת החלק העליון של הרשת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
12
מפזרים את כף הסוכר הנותרת ומקררים עד להתייצבות, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
13
מקמו רשת בשליש התחתון של התנור. הניחו תבנית אפייה על הרשת וחממו מראש ל-220 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
הניחו את הפאי על תבנית האפייה החמה ואפו 20 דקות. הנמיכו את טמפרטורת התנור ל-190 מעלות צלזיוס והמשיכו לאפות עד שהפאי זהוב והמלית מבעבעת, 50 דקות עד שעה. (כסו באופן רופף בנייר כסף אם החלק העליון משחים מהר מדי).
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
15
מעבירים לרשת להתקררות מוחלטת לפני הפריסה.
16
צילום: יונהי קים