פאי בוץ II
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את Mud Pie II. מתאים ל-8 מנות. תמורת $1.19 למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 558 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -31 גרם שומן . אם יש לכם אבקת קקאו, פירורי עוגיות שוקולד, מים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 26 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו-45 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 38% . הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פאי שיפון דלעת עם קרום שוקולד כפול , פאי קוקוס בלתי אפשרי ופאי סיר עוף עם 4 מרכיבים .
הוראות
מערבבים פירורי רקיק שוקולד וחמאה מומסת. מהדקים את התערובת לתחתית ומעלה חלקית את דפנות תבנית קפיצית בגודל 9 אינץ'.
להכנת רוטב קרמל: בסיר מערבבים 1/2 כוס סוכר ו-3 כפות מים. מבשלים על אש קטנה תוך ערבוב מתמיד עד שהסוכר נמס לחלוטין. מגבירים את האש לבינונית ומביאים את סירופ הסוכר לרתיחה; להפסיק לערבב בשלב זה. בזמן שהסירופ רותח, מברישים את דפנות המחבת מדי פעם כדי למנוע היווצרות גבישי סוכר - השתמשו במברשת מאפה נקייה טבולה בספל מים קרים.
ממשיכים להרתיח ללא ערבוב עד שהסירופ מקבל צבע ענברי בהיר.
מסירים את המחבת מהאש, ומערבבים פנימה את השמנת החמה. ממשיכים לערבב, על אש קטנה במידת הצורך, עד שהכל עבור הקרמל נמס בקרם. מערבבים פנימה 4 כפות חמאה או מרגרינה, ומניחים בצד להתקרר מעט.
יוצקים רוטב קרמל חם על הקרום. מקפיאים עד להתייצבות, כ-30 דקות.
מערבבים בסיר שוקולד, קקאו, 4 כפות חמאה ואספרסו. מערבבים על אש נמוכה עד לקבלת מרקם חלק.
מוסיפים 3/4 כוס סוכר וסירופ תירס; מגבירים את האש לבינונית ומערבבים עד שהסוכר נמס. מגבירים את האש עד שהרוטב מגיע לרתיחה נמוכה. מבשלים ללא ערבוב עד שהתערובת מסמיכה, 12 עד 15 דקות.
מסירים את רוטב האספרסו פאדג' מהאש, ומצננים לטמפרטורת החדר.
יוצקים 1 כוס מהרוטב על שכבת הקרמל הקפואה, ומחזירים את הקרום למקפיא. השאירו את הרוטב שנותר רק חם מספיק כדי שיישאר ניתן לשפוך.
מורחים את הגלידה הרכה על שכבת הקרמל. מחזירים את הפשטידה למקפיא עד להתייצבות, כשעה.
יוצקים את רוטב הפאדג' הנותר על שכבת הגלידה; להקפיא עד להתייצבות, בערך 2 עד 3 שעות. עוטפים מגבת חמה רטובה סביב התבנית הקפיצית למשך כ-2 דקות, ואז מסירים את דפנות התבנית.