קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פאי בוץ II

פאי בוץ II
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את Mud Pie II. מתאים ל-8 מנות. תמורת $1.19 למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 558 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -31 גרם שומן . אם יש לכם אבקת קקאו, פירורי עוגיות שוקולד, מים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 26 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו-45 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 38% . הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פאי שיפון דלעת עם קרום שוקולד כפול , פאי קוקוס בלתי אפשרי ופאי סיר עוף עם 4 מרכיבים .

הוראות

1
מערבבים פירורי רקיק שוקולד וחמאה מומסת. מהדקים את התערובת לתחתית ומעלה חלקית את דפנות תבנית קפיצית בגודל 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פירורי וופל שוקולדפירורי וופל שוקולד
פירורי עוגיות אוראו מופחתות שומןפירורי עוגיות אוראו מופחתות שומן
ציוד שתשתמש בו
7 מקלות לחם שומשום פריכים, מרוסקים (בערך 2/3 כוס)7 מקלות לחם שומשום פריכים, מרוסקים (בערך 2/3 כוס)
2
להכנת רוטב קרמל: בסיר מערבבים 1/2 כוס סוכר ו-3 כפות מים. מבשלים על אש קטנה תוך ערבוב מתמיד עד שהסוכר נמס לחלוטין. מגבירים את האש לבינונית ומביאים את סירופ הסוכר לרתיחה; להפסיק לערבב בשלב זה. בזמן שהסירופ רותח, מברישים את דפנות המחבת מדי פעם כדי למנוע היווצרות גבישי סוכר - השתמשו במברשת מאפה נקייה טבולה בספל מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
סם גסם ג
1 בקבוק (1 אונקיה) צבע מאכל אדום, אופציונלי1 בקבוק (1 אונקיה) צבע מאכל אדום, אופציונלי
גלידת וניל או אפרסקגלידת וניל או אפרסק
1-1/4 כוס מים קרים1-1/4 כוס מים קרים
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
יסודות Stonemill קינמון טחוןיסודות Stonemill קינמון טחון
ל-5 עגבניות בינוניות, קצוצות גסל-5 עגבניות בינוניות, קצוצות גס
3
ממשיכים להרתיח ללא ערבוב עד שהסירופ מקבל צבע ענברי בהיר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל או אפרסקגלידת וניל או אפרסק
4
מסירים את המחבת מהאש, ומערבבים פנימה את השמנת החמה. ממשיכים לערבב, על אש קטנה במידת הצורך, עד שהכל עבור הקרמל נמס בקרם. מערבבים פנימה 4 כפות חמאה או מרגרינה, ומניחים בצד להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
פירורי עוגיות אוראו מופחתות שומןפירורי עוגיות אוראו מופחתות שומן
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
דג גומי ותולעים, לא חובהדג גומי ותולעים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ל-5 עגבניות בינוניות, קצוצות גסל-5 עגבניות בינוניות, קצוצות גס
5
יוצקים רוטב קרמל חם על הקרום. מקפיאים עד להתייצבות, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטניםחטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
1
מערבבים בסיר שוקולד, קקאו, 4 כפות חמאה ואספרסו. מערבבים על אש נמוכה עד לקבלת מרקם חלק.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפיות פרחי לבנדר מיובשים, טחונים1 עד 2 כפיות פרחי לבנדר מיובשים, טחונים
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
פירורי עוגיות אוראו מופחתות שומןפירורי עוגיות אוראו מופחתות שומן
תפוחי אדמה אדומים, חתוכים לקוביות בגודל 1 אינץ' ומבושלים עד שהם רכים מעטתפוחי אדמה אדומים, חתוכים לקוביות בגודל 1 אינץ' ומבושלים עד שהם רכים מעט
ציוד שתשתמש בו
יסודות Stonemill קינמון טחוןיסודות Stonemill קינמון טחון
2
מוסיפים 3/4 כוס סוכר וסירופ תירס; מגבירים את האש לבינונית ומערבבים עד שהסוכר נמס. מגבירים את האש עד שהרוטב מגיע לרתיחה נמוכה. מבשלים ללא ערבוב עד שהתערובת מסמיכה, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
גלידה או פירות שוניםגלידה או פירות שונים
1 בקבוק (1 אונקיה) צבע מאכל אדום, אופציונלי1 בקבוק (1 אונקיה) צבע מאכל אדום, אופציונלי
3
מסירים את רוטב האספרסו פאדג' מהאש, ומצננים לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
גלידה או פירות שוניםגלידה או פירות שונים
4
יוצקים 1 כוס מהרוטב על שכבת הקרמל הקפואה, ומחזירים את הקרום למקפיא. השאירו את הרוטב שנותר רק חם מספיק כדי שיישאר ניתן לשפוך.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
גלידה או פירות שוניםגלידה או פירות שונים
5
מורחים את הגלידה הרכה על שכבת הקרמל. מחזירים את הפשטידה למקפיא עד להתייצבות, כשעה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אפרסקים משומרים בסירופחצאי אפרסקים משומרים בסירופ
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
2 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות2 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות
6
יוצקים את רוטב הפאדג' הנותר על שכבת הגלידה; להקפיא עד להתייצבות, בערך 2 עד 3 שעות. עוטפים מגבת חמה רטובה סביב התבנית הקפיצית למשך כ-2 דקות, ואז מסירים את דפנות התבנית.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אפרסקים משומרים בסירופחצאי אפרסקים משומרים בסירופ
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
גלידה או פירות שוניםגלידה או פירות שונים
מגוון תוספותמגוון תוספות
ציוד שתשתמש בו
7 מקלות לחם שומשום פריכים, מרוסקים (בערך 2/3 כוס)7 מקלות לחם שומשום פריכים, מרוסקים (בערך 2/3 כוס)