פאי בורבון אפרסק ג'ינג'ר
פאי בורבון אפרסק ג'ינג'ר עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 194 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, קינמון, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו בורבון, אפרסק וריבת ג'ינג'ר, עוגת בורבון אגס, ו עוגת אפרסק מיושנת (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הקרום: הגדר מתלה תנור למרכז ולחמם מראש את התנור ל 350 ° F.
מרדדים את קרום העוגה שלך למעגל 12 אינץ 'ולאחר מכן לחץ אותו לצלחת עוגה 9 אינץ'. חליל את הקצוות ואת המקום במקפיא במשך 15 דקות כדי להירגע.
למילוי: בקערה גדולה להקציף יחד בורבון, קורנפלור, קינמון, זנגביל, וניל.
מוסיפים אפרסקים פרוסים וזורקים כדי לצפות את הפרי.
מפזרים סוכר חום על גבי ומערבבים לשלב.
יוצקים אפרסקים ומיצים בקרום מוכן.
מוסיפים סוכר חום, קמח, קינמון, זנגביל ואגוז מוסקט למעבד מזון. דופק כמה פעמים לערבב ביסודיות.
מוסיפים את תערובת החמאה והדופק עוד כמה פעמים ואז מוסיפים בשיבולת שועל בשלושה שלבים פועמים כמה פעמים בין עד שהתערובת מתפוררת. למעלה העוגה עם הקרמבל.
אופים עוגה במשך 35 עד 45 דקות או עד הקרום מבושל דרך וגם קרום ציפוי פירור הם חום זהוב. עוגה מגניבה על מתלה תיל.