קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פאי הפתעה סתיו

פאי הפתעה סתיו
ניתן להכין את פאי הפתעת הסתיו תוך כשעה ו-15 דקות . מתכון צמחוני זה, המכיל אובו-לקטו, מספיק ל-8 מנות . מנה אחת מהמנה מכילה כ -2 גרם חלבון , 9 גרם שומן , וסך הכל 225 קלוריות . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. לא הרבה אנשים אהבו את הקינוח הזה. אם יש לכם מלח, חמאה, חומץ תפוחים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 0% , ציון שניתן לשיפור. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: פאי תפוחים סתיו , פודינג לחם שוקולד עם אגסים הפתעה , וכוסות בראוניז פאדג' עוגיות אוראו ושוקולד צ'יפס "הפתעה" אולטימטיבית .

הוראות

1
בקערה גדולה, ערבבו את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח; הוסיפו את החמאה לקצץ עד לקבלת תערובת דמוית פירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
לערבב חלב וחומץ; להוסיף בהדרגה לתערובת הפירורים, תוך כדי ערבוב בעזרת מזלג עד שהבצק יוצר כדור.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
3
מחלקים את הבצק לשני כדורים, אחד מעט גדול יותר מהשני. על משטח מקומח קלות, מרדדים כדור גדול יותר כך שיתאים לתבנית פאי בקוטר 23 ס"מ. מורחים את תבנית הפאי בתרסיס שמן; מעבירים את הבצק לתבנית.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
בקערה גדולה, ערבבו את התפוחים, האגסים והצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
ערבבו 1/2 כוס סוכר, קמח, קינמון, אגוז מוסקט וציפורן; הוסיפו לתערובת הפירות וערבבו.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
6
מפזרים תמצית; מערבבים היטב. יוצקים עם כף לתוך הקלתית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
7
לרדד את הבצק שנותר; ליצור קלתית רשת. לחתוך, לאטום ולקפל את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
מברישים את הרשת בחלבון ביצה; מפזרים את שארית הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
9
אפו ב-220 מעלות צלזיוס למשך 15 דקות. הנמיכו את האש ל-175 מעלות צלזיוס; אפו 30-35 דקות נוספות או עד שהקרום זהוב והמלית מבעבעת. קררו על רשת צינון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®