קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי לימון מיושן

פאי לימון מיושן
פאי לימון מיושן עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 178 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. מתאים ל-10 ומחירו 48 סנט למנה מנות. אם יש לכם מים, מיץ לימון, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף לא כל כך אדיר של 16%. נסו מיושן עוגת אפרסק, חטיפי לימון מיושנים, ו פאי מרנג לימון מיושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
להכנת מילוי לימון: בסיר כפול, שלבו עמילן תירס, סוכר ומלח. מערבבים במים, מערבבים היטב. מבשלים עד שהתערובת מסמיכה, תוך ערבוב תדיר.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
לימוןלימון
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
3
מסירים מהאש.
4
מניחים חלמונים בקערה בינונית ומקציפים היטב. שופכים לאט לאט 1/2 כוס תערובת עמילן תירס לחלמונים, תוך הקצפה מתמדת.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
יוצקים תערובת חלמון ביצה בחזרה לתוך תערובת קורנפלור בדוד כפול, ממשיך לטאטא כל הזמן. מחזירים דוד כפול לחום ומבשלים תערובת 2 דקות יותר, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
מקציףמקציף
6
מסירים מהאש.
7
מערבבים חמאה או מרגרינה, מיץ לימון וקליפת לימון לתערובת מעובה. אפשר לתערובת להתקרר, ואז לשפוך לתוך פגז עוגה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
קליפת לימוןקליפת לימון
חמאהחמאה
קרום עוגהקרום עוגה
8
להכנת מרנג: בקערת ערבוב מתכת או זכוכית גדולה מקציפים חלבונים עד לקבלת קצף.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
9
מוסיפים 6 כפות סוכר מעט בכל פעם, ממשיכים להקציף עד שכל הסוכר משולב והלבנים נוקשים.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
10
מורחים מרנג לקליפת פאי, מקפידים לכסות לחלוטין את מילוי הלימון.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
מורחיםמורחים
לימוןלימון
11
אופים בתנור שחומם מראש למשך 15 דקות, רק עד שהמרנג מזהיב. מצננים לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור