קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות45
ציון בריאות0
מגזין

פאי מייפל מוס קפוא עם חמוציות מסוכרות

פאי מייפל מוס קפוא עם חמוציות מסוכרות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי מייפל מוס קפוא עם חמוציות מסוכרות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 45 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 116 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. זה מושלם עבור חג המולד. גשו לסופר וקנו סירופ מייפל מדרגה ב', טרטר, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו פאי מייפל מוס קפוא עם חמוציות מסוכרות, פאי מייפל מוס קפוא עם חמוציות מסוכרות, ו ממולא בטטות עם אגוזי פקאן מסוכרים מייפל ויסקי וחמוציות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מורחים את הפקאן על תבנית אפייה מעוטרת ואופים במשך כ 8 דקות, עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
פקאניםפקאנים
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
3
בואו להתקרר לחלוטין.
4
במעבד מזון, דופק את הפקאן, סוכר, אגוז מוסקט ומלח עד האגוזים קצוצים דק.
מרכיבים שתצטרך
מוסקטמוסקט
פקאניםפקאנים
סוכרסוכר
אגוזיםאגוזים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
5
מוסיפים את החמאה והדופק לשלב. לחץ על הפירורים למחבת springform 9 אינץ ' בשכבה אפילו. להכניס למקרר עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
6
בסיר בינוני, להביא את סירופ מייפל לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון עד מופחת מעט מדחום ממתקים מוכנס ב רשם סירופ 235, כ 8 דקות; להיזהר זה לא להרתיח מעל.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפלסירופ מייפל
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
במערבל חשמלי עומד מצויד עם המקצף, להכות את החלבונים ביצה עם קרם של טרטר ומלח עד פסגות המשרד טופס. עם המיקסר במהירות בינונית, לטפטף את הסירופ החם על הלבנים להכות עד incorporated. להגדיל את המהירות גבוהה לנצח את מרנג עד מקורר לטמפרטורת החדר, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
חלבוניםחלבונים
סירופסירופ
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
בלנדרבלנדר
מקציףמקציף
8
בקערה גדולה, להכות את השמנת הכבדה עם וניל עד פסגות רכות טופס. מקפלים את מרנג לתוך קצפת עד מעורבב. לגרד את המוס לתוך הקרום ולהתפשט באופן שווה. להקפיא עד המשרד, לפחות 8 שעות אבל רצוי בין לילה. (המוס לא יקפא מוצק כמו גלידה.)
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
שמנת כבדהשמנת כבדה
גלידהגלידה
ונילוניל
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
שים את החמוציות בקערה חסינת חום גדולה. בסיר קטן, לשלב את הסוכר והמים ולהביא לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
10
יוצקים את הסירופ על חמוציות ומכסים את הקערה בניילון נצמד. מניחים את הקערה על סיר של מים רותחים ומבשלים ללא הפרעה על חום נמוך מאוד עד שהסירופ ורוד והאוכמניות רכות אבל לא נשברו, כ -45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
סירופסירופ
מיםמים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
11
הסר את הקערה מן הסיר ולתת את חמוציות מגניב לחלוטין. מקררים עד שמצוננים.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
12
הסר את הטבעת מהמחבת springform.
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
13
חותכים את עוגת מוס לתוך טריזים ולהעביר צלחות. כפית חמוציות מסוכרות על העוגה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות