פאי מרנג לימון קסם
אם יש לך כשעתיים ו-40 דקות לבלות במטבח, פאי מרנג לימון קסם עשוי להיות מתכון צמחוני לקטו אובו מצוין לנסות. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 380 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -13 גרם שומן כל אחת. תמורת 82 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 51 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם גרידת לימון, סוכר, חלבונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כקינוח זול מאוד. עם ציון של 28% , המנה הזו גרועה למדי. מתכונים דומים: פאי מרנג לימון קסם , פאי מרנג לימון קסם , ופשטידת מרנג לימון קסם של אמא .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים תנור ל-325 מעלות F.
לקרום: בקערת ערבוב מערבבים יחד את פירורי קרקר גרהם והסוכר עד לאיחוד. לאחר מכן, מערבבים פנימה את החמאה המומסת. לוחצים את התערובת בחוזקה לתוך צלחת פאי בגודל 9 אינץ' ומניחים בצד.
למילוי: מערבבים בקערה בינונית את החלב המרוכז, מיץ הלימון, הקליפה והחלמונים, שומרים את החלבונים למרנג.
יוצקים את התערובת לתוך הקרום.
למרנג: מקציפים את החלבונים ושמנת הטרטר בקערה בינונית עם מערבל חשמלי עד שנוצרות קצף רכות, מוסיפים את הסוכר ומקציפים עד שהפסגות מתקשות.
מורחים את המרנג על הפאי ואוטמים עד קצה הקרום.
אופים עד שהמרנג משחים מעט, 15 עד 20 דקות. מצננים לפחות שעתיים לפני ההגשה.
יין מומלץ: קציר מאוחר סוביניון בלאן, יין קרח, יציאה לבנה
פאי מרנג לימון עובד ממש טוב עם סוביניון בלאן קציר מאוחר, יין אייס ופורט לבן. מכיוון שפאי מרנג לימון הוא די חומצי, אתה יכול ללכת עם כל אחד מהיינות המתוקים האלה. The Saddleback Cellars Nils Late Harvest סוביניון בלאן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
![Saddleback Cellars Nils Late Harvest סוביניון בלאן]()
Saddleback Cellars Nils Late Harvest סוביניון בלאן
קינוח בבקבוק, עם ניחוחות של אגס מיובש, תפוח אפוי, תאנים, מתובל במוסקט, ציפורן, פלפל אנגלי ווניל. משקל בינוני, בהיר ומאוזן להפליא - עם המתיקות הנכונה וחמיצות תוססת.