קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פאי מרנג לימון קסם

פאי מרנג לימון קסם
אם יש לך כשעתיים ו-40 דקות לבלות במטבח, פאי מרנג לימון קסם עשוי להיות מתכון צמחוני לקטו אובו מצוין לנסות. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 380 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -13 גרם שומן כל אחת. תמורת 82 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 51 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם גרידת לימון, סוכר, חלבונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כקינוח זול מאוד. עם ציון של 28% , המנה הזו גרועה למדי. מתכונים דומים: פאי מרנג לימון קסם , פאי מרנג לימון קסם , ופשטידת מרנג לימון קסם של אמא .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל-325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חלמונים, חלבונים שמורים למרנגחלמונים, חלבונים שמורים למרנג
3
לקרום: בקערת ערבוב מערבבים יחד את פירורי קרקר גרהם והסוכר עד לאיחוד. לאחר מכן, מערבבים פנימה את החמאה המומסת. לוחצים את התערובת בחוזקה לתוך צלחת פאי בגודל 9 אינץ' ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
למילוי: מערבבים בקערה בינונית את החלב המרוכז, מיץ הלימון, הקליפה והחלמונים, שומרים את החלבונים למרנג.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
יוצקים את התערובת לתוך הקרום.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
6
למרנג: מקציפים את החלבונים ושמנת הטרטר בקערה בינונית עם מערבל חשמלי עד שנוצרות קצף רכות, מוסיפים את הסוכר ומקציפים עד שהפסגות מתקשות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מורחים את המרנג על הפאי ואוטמים עד קצה הקרום.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
8
אופים עד שהמרנג משחים מעט, 15 עד 20 דקות. מצננים לפחות שעתיים לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: קציר מאוחר סוביניון בלאן, יין קרח, יציאה לבנה

פאי מרנג לימון עובד ממש טוב עם סוביניון בלאן קציר מאוחר, יין אייס ופורט לבן. מכיוון שפאי מרנג לימון הוא די חומצי, אתה יכול ללכת עם כל אחד מהיינות המתוקים האלה. The Saddleback Cellars Nils Late Harvest סוביניון בלאן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
Saddleback Cellars Nils Late Harvest סוביניון בלאן
Saddleback Cellars Nils Late Harvest סוביניון בלאן
קינוח בבקבוק, עם ניחוחות של אגס מיובש, תפוח אפוי, תאנים, מתובל במוסקט, ציפורן, פלפל אנגלי ווניל. משקל בינוני, בהיר ומאוזן להפליא - עם המתיקות הנכונה וחמיצות תוססת.