פאי מרנג ריבס
פאי מרנג ריבס עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הקינוחים שלכם. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 218 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם קרום פאי בודד לא אפוי, מלח, קמח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 32%. נסו פאי מרנג ריבס, פאי מרנג ריבס, ו פאי מרנג ריבס עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מניחים חלמונים לקערה גדולה; מניחים חלבונים בקערת זכוכית או מתכת נפרדת.
התאימו קרום פאי לכלי פאי בגודל 9 אינץ'.
מורחים ריבס לתחתית הקרום.
מקציפים 1 כוס סוכר, חצי וחצי, קמח ומלח לחלמונים עד לקבלת תערובת חלקה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקרום העוגה משחים ומילוי מוגדר, 50 עד 60 דקות.
מקציפים חלבונים עד שהם נוקשים בעזרת מערבל חשמלי; מקציפים בהדרגה 1/4 כוס סוכר ושמנת אבנית לחלבוני ביצה ליצירת מרנג מבריק. כפית מרנג על מילוי פאי, הולך ישר לקצה הקרום ומכסה את כל המילוי. השתמש בכף או במרית כדי ליצור מערבולות דקורטיביות במרנג.
מחזירים את הפשטידה לתנור ואופים עד שהמרנג משחים קלות, עוד 10 דקות. הכי טוב להגיש מעט חם.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
פאי עובד ממש טוב עם וין סנטו, ריזלינג קציר מאוחר, ולמברוסקו דולצ ' ה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. הכרמים קציר מאוחר ריזלינג עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
![כרמים קציר מאוחר ריזלינג]()
כרמים קציר מאוחר ריזלינג
בצבע צהוב בהיר, האף נפתח בניחוחות של אננס טרי, נקטרינה עסיסית ותווי הדרים. היין מצפה במלואו את החיך המבטא טעמים תוססים של פריחת תפוז, תפוח סבתא סמית ' טארט וחלת דבש. גימור ארוך מציג את האיזון המושלם של מתיקות וחומציות מעוררת פה, ומזמין לגימה נוספת.