פאי נקניקיות האי טייבי של רון
פאי הנקניקיות של האי Tybee של רון דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 604 קלוריות , 23 גרם חלבון ו -47 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו חמאה, ביצים, פלפל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 35% , וזה די גרוע. מתכונים דומים: את פאי התפוחים ברנדי של רון , עוגת הכל חוץ מהכיור המטבח של רון וויזלי , ו- Gorge's of Tybee Mixed Greens Tossed in Vinaigrette honey .
הוראות
מחממים את התנור ל-375 מעלות.
במחבת כבדה על אש בינונית, מפוררים את הנקניק עם מזלג.
מטגנים את הנקניק עד לבישול מלא.
מסננים את השומן, מסירים את הנקניק ומניחים בצד. ממיסים את החמאה במחבת אחרת על אש בינונית.
מטגנים את הבצל בחמאה עד לריכוך.
מוסיפים את החלב ומחממים עד שעולים אדים, אך לא להרתיח את החלב.
חותכים את גבינת השמנת לחתיכות קטנות, מוסיפים אותה לתערובת הבצל ומסירים את המחבת מהאש. בקערה גדולה, טורפים את הביצים, ואז מוסיפים את הצ'דר, תערובת הבצל, הווסטרשייר, מלח ופלפל.
מערבבים היטב ויוצקים את זה לתוך הקרום. מעל עם נקניק מבושל, ואופים במשך 30 דקות, או עד להתייצבות.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
פאי עובד ממש טוב עם Vin Santo, Late Harvest Riesling ולמברוסקו דולצ'ה. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. הריזלינג המאוחר של שאטו שנטל עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-21 דולר לבקבוק.
![שאטו שנטל ריזלינג קציר מאוחר]()
שאטו שנטל ריזלינג קציר מאוחר