פאי עגבניות ירוק הרביעי
פאי עגבניות ירוק הרביעי הוא צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 1 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל של 140 קלוריות. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מלח, קמח, אגוז מוסקט טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה די גרוע. נסו פאי העגבניות של סנדי, לביבות קינואה פריכות עם צ'אטני עגבניות ירוקות ועגבניות ירושת זברה ירוקה, ו סלט שעועית ירוקה ועגבניות עם רוטב עגבניות קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
רול מאפה קו 9 אינץ עמוק-צלחת עוגת צלחת.
בקערה גדולה שלבו עגבניות חתוכות, סוכר, מיץ לימון, קמח, קינמון, אגוז מוסקט ומלח. זורקים קלות לערבוב.
יוצקים לתוך מאפה מרופד עמוק צלחת צלחת עוגה.
שים מעט מטליות חמאה בכ -4 או 5 מקומות סביב החלק העליון של הפשטידה ואז מכסים במאפה. לעשות חריצים בכל מקום שאתה רוצה.
אופים בחום של 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס) למשך 10 דקות ואז מנמיכים את האש ל -350 מעלות פרנהייט (175 מעלות צלזיוס) וממשיכים באפייה עד להזהבה ומבעבעת.