פשטידת עוף סתיו עשויה להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 1231 קלוריות , 56 גרם חלבון ו -81 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 44% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-15 דקות . אם יש לכם ציר עוף עשיר, גבינת שמנת, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 75% , שהוא מוצק. פאי סיר עוף סתיו , פאי סיר עוף סתיו של יאן , ופאי סיר ביסקוויט ירקות סתיו דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
להכנת הקרום: בקערת מעבד מזון מערבבים את החמאה, גבינת השמנת, הקמח והמלח. דופק לשילוב. דופקים, דופקים, דופקים עד שהמרכיבים מתחילים להתאחד ומזכירים פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
כרעי עוף וירכיים ללא עור
4 כוסות ציר עוף עשיר, (עדיף תוצרת בית)
ציר עוף עשיר, (עדיף תוצרת בית)
גבינת שמנת מיכל (8 אונקיות), חתוכה לחתיכות
1 ביצה טרופה עם 2 כפות מים, לשטיפת ביצים
ביצה טרופה עם 2 כפות מים, לשטיפת ביצים
ציוד שתשתמש בו
עם 2 כפות מים, לשטיפת ביצים
1 1/2 כוסות קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת ללישה
2
מוסיפים את החלמון ו-1 כף מים. דופקים עוד כמה פעמים עד שהמרכיבים מתחילים ליצור כדור. אם התערובת רטובה במיוחד, מוסיפים עוד קצת קמח. או להפך, אם התערובת יבשה, יבשה, יבשה, הוסיפו עוד כמה טיפות מים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות Haricots Verts
1 1/2 כוסות 1/2 אינץ' חתיכות Haricots Verts
1/2 אינץ' חתיכות Haricots Verts
3
כשהתערובת מתאחדת לכדור, הופכים אותו על משטח עבודה מקומח ולשים אותו כמה פעמים כדי לעזור לה להתאחד. מפדרים אותו בקמח, יוצרים ממנו דיסק ועוטפים בניילון נצמד. מקררים עד לשימוש. זה יכול להיעשות יום קדימה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
הערת הבישול: כשמוכן להשתמש בבצק, הוציאו אותו מהמקרר כ-20 דקות לפני הרידוד, כדי לאפשר לו להתחמם ולהתרכך.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1
מצפים קלות את תחתית סיר ציר בשמן זית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הבצל, הסלרי והגזר ומפזרים מלח לפי הטעם.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מטגנים את הירקות במשך 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
4
מוסיפים את השום ומזיעים עוד 2 עד 3 דקות. מתבלים במלח, ואז מוסיפים את העוף ואת ציר העוף. אם הציר לא מכסה את העוף, מוסיפים מים עד שהוא מכסה. מביאים את הציר לרתיחה, על אש גבוהה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון גויה®
שום גויה®
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
בזמן שהעוף רותח, מוסיפים את דלעת החמאה לקערה גדולה, מטפטפים מעט שמן זית ומוסיפים מלח, לפי הטעם. לזרוק לציפוי הדלעת בשמן ולהעביר לתבנית עם נייר אפייה. צולים עד שהדלעת מבושלת אך עדיין בעלת מרקם מסוים, כ-15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
סטייקים של ניו יורק
מיץ לימון גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוציאים מהתנור ושומרים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מוציאים את העוף והירקות מהציר ומכניסים לקערה גדולה. שמרו את המלאי. כשהם מתקררים מספיק כדי להתמודד, מסירים את העצמות מהעוף ומערבבים לתוך הירקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מיץ לימון גויה®
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מוסיפים את הדלעת הצלויה לעוף ולירקות. מערבבים לאיחוד ומתבלים במלח, אם צריך. מערבבים פנימה את ה-haricots verts ואת המרווה הקצוצה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מיץ לימון גויה®
סכין קילוף
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
ממיסים את החמאה בסיר רחב על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
10
מוסיפים את הקמח ומערבבים לאיחוד עם חמאה מומסת. מבשלים תוך כדי ערבוב תכוף עד שהתערובת היא בעקביות של חול רטוב ומתחילה להפוך למעט בז', בערך 6 עד 7 דקות. טורפים פנימה בהדרגה את ציר העוף השמור. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך. כשהציר מתאחד לתוך הרוטב, מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים עד לקבלת מרקם דמוי רוטב, בערך 20 עד 25 דקות. אם הרוטב מצטמצם מדי ונעשה סמיך מדי, טורפים פנימה עוד מעט ציר עוף או מים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
למרקם חלק וניתן למריחה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
11
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
הוסף את תערובת העוף לתבנית של 2 ליטר או 4 קוביות אישיות (2 כוסות). מצקת את ה"רוטב" על תערובת העוף עד שהכלים מתמלאים ל-3/4.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
מצקת
13
אבק משטח עבודה נקי בקמח ומרדדים את הבצק לצורת כלי הקדירה או גדול מספיק כדי לחתוך עיגולים לכיסוי תבשילי הקדירה האישיים. לא משנה באיזה מנות משתמשים, הבצק צריך להיות נדיב של בצק על שולי הכלי.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
14
מברישים את הקצוות החיצוניים של הכלי במעט משטיפת הביצים כדי לעזור "להדביק" את הבצק לדפנות הכלי. מקפלים את שולי הבצק מתחת ומהדקים אותו על שולי הכלי.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
15
מברישים את החלק העליון של הבצק בשטיפת הביצים שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
16
חותכים כמה פתחי אוורור בחלק העליון של הבצק כדי לאפשר לאדים לצאת.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
17
אופים בתנור שחומם מראש עד שהבצק מזהיב ומבפנים חם ומבעבע, כ-30 עד 35 דקות.