פאי פקאן דרומי
חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, חצאי פקאן, piecrust, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון דרומי. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, פאי פקאן דרומי, ו פאי פקאן דרומי.
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F. Unroll את piecrust ומניחים בצלחת עוגה 9 אינץ'. מקפלים את הבליטה מתחת ומלחצים את הקצה עם מזלג או את האצבעות.
אופים את הקרום עד חום זהוב בהיר, כ 10 דקות. מגניב לגמרי על המדף. תשאיר את התנור דולק.)
לטאטא את סירופ התירס, סוכר חום, מלח, חמאה ווניל בקערה בינונית. קלות להכות את הביצים בקערה קטנה, ואז לטאטא לתוך תערובת סירופ תירס.
דק קוצצים 1/2 פקאן כוס להפיץ באופן שווה על piecrust. בערך לקצוץ אחר
1/2 פקאן כוס ומערבבים לתוך תערובת סירופ תירס, ואז לשפוך את המילוי לתוך הקרום. סדר את הנותרים 1 כוס פקאן על גבי דפוס דקורטיבי.
אופים את העוגה עד סכין מוכנס למרכז יוצא נקי, 40 עד 50 דקות. מגניב לגמרי על המדף.