קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג ההודיה
מגזין

פאי פקאן שוקולד קנטאקי

פאי פקאן שוקולד קנטאקי
ניתן להכין את המתכון של פאי פקאן שוקולד קנטאקי בתוך כ-55 דקות . , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 676 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -43 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם חלבון ביצה, חלמונים, שוקולד צ'יפס חצי מתוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זהו מתכון ידידותי לתקציב לחובבי האוכל הדרומי. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 23% , וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו קנטאקי פקאן פאי , קנטקי פקאן פאי ופאי קנטאקי פקאן .

הוראות

1
בקערה גדולה, טורפים את הביצים, החלמונים, הסוכר החום, סירופ התירס, החמאה, הבורבון אם רוצים, וניל ומלח. מערבבים פנימה אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי פקאן קצוצים גס או אגוזי מלך קצוציםאגוזי פקאן קצוצים גס או אגוזי מלך קצוצים
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מברישים את קליפת הבצק בחלבון ביצה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשיםדובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3
מפזרים שוקולד צ'יפס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
4
יוצקים מילוי על צ'יפס.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
אופים ב-350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד להתייצבות. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בקערה קטנה מקציפים שמנת עד שהיא מתחילה להסמיך.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים סוכר קונדיטורים; מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות. טפטפו על פשטידה ממש לפני ההגשה. מקררים שאריות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב

יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce

פאי שוקולד פקאן עובד ממש טוב עם Vin Santo, Late Harvest Riesling ולמברוסקו דולצ'ה. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ריזלינג של Vineyards Late Harvest. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-25 דולר.
כרמים ריזלינג מאוחר בציר
כרמים ריזלינג מאוחר בציר
צבעו צהוב בהיר, האף נפתח בניחוחות של אננס טרי, נקטרינה עסיסית ותווי הדרים. היין מצפה במלואו את החך ומביע טעמים תוססים של פריחת תפוז, תפוח גרני סמית חמוץ וחלת דבש. סיומת ארוכה מציגה את האיזון המושלם בין מתיקות וחומציות מעוררת תיאבון, ומזמינה לגימה נוספת.