פאי שוקולד עשיר
פאי שוקולד עשיר לוקח כ -45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מספיק ל-10 מנות. מנה אחת מהמנה מכילה כ -7 גרם חלבון , 17 גרם שומן , וסך הכל 292 קלוריות . תמורת 68 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. הוא מוגש לכם על ידי Allrecipes. הוא מתאים גם כקינוח במחיר סביר מאוד. אם יש לכם חמאה, קלתית פאי עמוקה, חלמוני ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. 36 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. עם ציון של 32% , מנה זו לא כל כך טובה. מתכונים דומים: מאפינס טבעוניים עשירים בברזל וללא גלוטן , עוגיות אפונה ירוקה עשירות בחומרים מזינים , וסקונס עשירים בג'לי .
הוראות
טורפים יחד 2/3 כוס סוכר, קמח, קקאו וחלמונים בסיר. מוסיפים חלב ומערבבים. מבשלים על אש בינונית תוך כדי ערבוב מתמיד עד לקבלת תערובת סמיכה. אני מתחילה עם מטרפה ואז משתמשת בכף כדי לערבב את הקרם תוך כדי בישול.
הסירו את הסיר מהאש והוסיפו את תמצית הוניל והחמאה או המרגרינה.
מערבבים היטב, ויוצקים את המלית לקלתית פאי אפויה ועמוקה.
בקערת ערבוב, מקציפים את חלבוני הביצה עד לקבלת קצף יציב. מוסיפים בהדרגה 1/2 כוס סוכר ומקציפים שוב עד לקבלת קצף יציב.
אופים ב-175 מעלות צלזיוס (350 מעלות פרנהייט) במשך 10 עד 12 דקות, או עד שהמרנג משחים.
יש לתת לפאי להתקרר מספר שעות לפני ההגשה.