קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי תפוחים בגובה מייל

פאי תפוחים בגובה מייל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו פאי תפוחים בגובה קילומטר. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 811 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו מלח, אגוז מוסקט טחון, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 34%. הציון הזה די גרוע. נסו פאי תפוחים גבוה מייל, פאי תפוחים בגובה מייל, ו מייל-גבוהה עוגת בוץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
2
חותכים את התפוחים הרבעים לפרוסות בגודל 1/2 אינץ ' ומערבבים עם מיץ הלימון בקערה גדולה. ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מוסיפים את התפוחים, זורקים לציפוי ומבשלים, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
4
מפזרים את הסוכרים, הקינמון, המלח, אגוז המוסקט והפלפל האנגלי על התפוחים וזורקים לציפוי אחיד.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
נייר אורזנייר אורז
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
5
מפזרים את הקמח על התערובת כדי לעבות, ולאחר מכן לתת להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
6
מרדדים את אחד מדיסקי בצק הפאי המושלמים על משטח מקומח. התאימו לצלחת פאי בגודל 9 אינץ', ותנו לעצמכם מעבר 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
מגלגלים את המרציפן בין 2 חתיכות נייר קלף לעיגול בעובי 9 על 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מניחים את המרציפן מעל הקרום התחתון. עגנו את הקרום התחתון בעזרת מזלג ומלאו את הפשטידה בתערובת התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
9
מרדדים את דיסק בצק הפאי השני כך שיתאים מעל התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
מניחים על גבי הפשטידה וקוצצים את הקצוות עד לגובה של 1/2 אינץ'. צובטים את הקרום העליון לתחתית, מעבירים את הקצה או לוחצים לאטום בעזרת שיני המזלג. לפרוק את העוגה על ידי חיתוך 4 חריצים בחלק העליון, ומברשת עם לשטוף את הביצה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
11
מעבירים את הפשטידה למגש גיליון ואופים עד שהקרום מזהיב והמילוי מבעבע, 45 עד 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
12
בואו להתקרר 20 דקות לפני ההגשה.
13
מערבבים את הקמח והמלח יחד במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
14
מוסיפים את החמאה לתערובת הקמח ודופקים עד שיש לכם נתחים גדולים בגודל אפונה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
15
מוסיפים 8 עד 10 כפות מי קרח לאט, תוך כדי ערבוב במזלג, רק עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
16
מעבירים למשטח מקומח, מחלקים לשניים, מעצבים ל -2 דיסקים ועוטפים בנפרד בניילון. מקררים לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות