קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי תפוחים הולנדי

פאי תפוחים הולנדי
הולנדית חמוציות-פאי תפוחים יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 213 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. גשו לסופר וקנו אגוזי מלך, חמוציות, אגוז מוסקט טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 17%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו פאי תפוחים הולנדי חמוציות, פאי תפוחים הולנדי חמוציות, ו תינוק הולנדי עם קומפוט תפוחים וחמוציות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה זורקים תפוחים עם מיץ לימון; מוסיפים את החמוציות, הצימוקים והאגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאודכובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
2
שלב את הסוכר החום, עמילן התירס, קליפת התפוז, הקינמון ואגוז המוסקט; מוסיפים לתערובת התפוחים וזורקים בעדינות לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 שעועית וניל שלמה1 שעועית וניל שלמה
גרידה כתומהגרידה כתומה
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לשימור,לשימור,
3
מרדדים מאפה כך שיתאים ל -9 אינץ'. צלחת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
4
מעבירים מאפה לצלחת פאי. חתוך מאפה כדי 1/2 ב. מעבר קצה של צלחת; חליל קצוות. ממלאים בתערובת תפוחים ונקודה בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
לשימור,לשימור,
5
לציפוי, שלבו קמח וסוכר חום; חותכים בחמאה עד לקבלת פירורים.
מרכיבים שתצטרך
1 שעועית וניל שלמה1 שעועית וניל שלמה
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
6
מפזרים מעל מילוי.
7
אופים בחום של 350 מעלות למשך 50-60 דקות או עד שהציפוי מזהיב והמילוי מבעבע. מכסים את הקצוות בנייר כסף במהלך 15 הדקות האחרונות כדי למנוע השחמת יתר במידת הצורך.
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות