פאי תפוחים קרמל-פקאן
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו פאי תפוחים קרמל-פקאן. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 414 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.24 דולר למנה. אם יש לכם סוכר חום, מעטפת מאפה לא אפויה, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 20%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו פאי פקאן תפוחים קרונוטים עם טפטוף קרמל סיידר תפוחים, קרמל-פקאן-פאי תפוחים, ו פאי תפוחים פקאן קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לזרוק תפוחים עם מיץ לימון וניל.
שלב את אגוזי הפקאן, הסוכרים, הקינמון ועמילן התירס; מוסיפים לתערובת התפוחים וזורקים לציפוי.
יוצקים ציפוי קרמל מעל תחתית מעטפת המאפה; למעלה עם תערובת תפוחים (הקליפה תהיה מלאה).
בקערה קטנה, לשלב את הקמח, פקאן וסוכר.
חותכים בחמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 55-65 דקות או עד שהמילוי מבעבע והציפוי משחים. מזלפים מיד ציפוי קרמל. מצננים על רשת.