פאן בגריל טונה Bagnat
פאן Bagnat טונה בגריל דורש על 1 שעה ו 7 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 353 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו פלפל, צלפים, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 80%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פאן באניה, טונה פאן באניה, ו פאן באניה עם צנון וטונה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מברשת את סטייקים טונה עם כף 1 של שמן העונה ומלח ופלפל. גריל במשך 3 עד 4 דקות משני הצדדים או עד רק מבושל דרך.
תן לנוח 5 דקות ואז להתקלף עם מזלג.
מעבירים לקערה עם בצל אדום ועגבניות.
מקציפים יחד את ממרח האנשובי, מיץ לימון, חרדל, פלפל אדום, ושמן זית 1/2 כוס בקערה קטנה.
מוסיפים את הצלפים ואז מתבלים במלח, לפי הטעם, במידת הצורך.
יוצקים את הרוטב על הטונה, מוסיפים את הבזיליקום, ומערבבים בעדינות לשלב.
מניחים את באגט על הגריל, לסגור את המכסה ולתת חום דרך, על 3 עד 4 דקות.
הסר מן הגריל פרוסה לאורכו.
מורחים את תערובת הטונה באופן שווה על החצי התחתון של הלחם, מניחים את הלחם העליון על, ולחץ בחוזקה על הכריך. לעטוף את הכריך בנייר כסף ולמקם מחבת כבדה על גבי.
תן לעמוד 30 דקות לפני ההגשה ולאחר מכן לחתוך 4 חתיכות.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות רוברט מונדבי נאפה מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.