פאן פריד טילפיאן הוא pescatarian ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 311 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Foodnetwork יש 57 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם פלפל טחון, שמן canolan, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 13 דקות. וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: גיליון בריא פאן Tilapian וירקות + ארוחה-Prep, פאן מטוגן אמנון, ו כריך דג אמנון מטוגן במחבת.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
בתבנית אפייה רדודה לשלב קמח, תיבול פירות ים, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
מוסיפים את האמנון ומעילים קלות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
אמנון
5
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. לנער את כל עודפי קמח מתובל ומקום במחבת. חום משני הצדדים, בערך 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מניחים אמנון על תבנית אפייה המצופה בשקית נייר מכולת או מגבות נייר ולהתחמם בתנור בזמן שאתה מכין את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
אמנון
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
להנמיך את החום למחבת אמנון היה מבושל נמוך ולהוסיף את החמאה. לאחר החמאה נמסה, מוסיפים את השום, מיץ לימון ופטרוזיליה וקמח במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/4 כוס שומן חזיר
אמנון
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מניחים את הפילה על צלחות הגשה או מגש, למעלה עם הרוטב לשרת.
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אן אמי פינו גריס. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.