קושימומחה
מוכן ב24 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

פאנה קוטה עם תותים בלסמיים

פאנה קוטה עם תותים בלסמיים
המתכון פנה קוטה עם תותים בלסמיים מוכן בסביבות 24 שעות ו -30 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לך לחנות ותביא את "ונילן אקסטראקט", "שוגר", "ונילה בין" ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: פאנה קוטה עם תותים בלסמיים, עוגת וניל עם תותים בלסמיים, ו פלפל שחור פנה קוטה עם תותים וסירופ בלסמי.

הוראות

1
בקערה קטנה, מפזרים את הג ' לטין על 1 1/2 כפות של מים קרים. מערבבים ומניחים בצד במשך 10 דקות כדי לאפשר את הג ' לטין להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בינתיים, בקערה בינונית, להקציף יחד 3/4 כוס של קרם, יוגורט, תמצית וניל, זרעי שעועית וניל.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מחממים את 3/4 כוס השמנת הנותרת ואת 1/3 כוס הסוכר בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. את החום, להוסיף את הג ' לטין מרכך קרם חם ומערבבים להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
יוצקים את תערובת הקרם-ג ' לטין החמה לתערובת הקרם-יוגורט ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
5
יוצקים לתוך 4 (6 עד 8-אונקיה) ramekins או כוסות פודינג ומקרר חשוף עד קר. כאשר הקוטות מצוננות היטב, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
מערבבים את התותים, חומץ בלסמי, 1 כף סוכר, ופלפל 30 דקות עד 1 שעה לפני ההגשה. מניחים בצד בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
7
כדי לשרת, להפעיל סכין קטנה סביב כל קינוח ברמקין ולטבול את החלק התחתון של כל ramekin במהירות בקערה של מי ברז חמים. הפוך כל ramekin על צלחת קינוח ולהקיף את קוטה פאנה עם תותים. אבק קל עם גרידת לימון מגורד טרי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 יין ב -50 העליון של VinePair של 2018צבע אדום אודם בצבע אדום עם אף דק של אוכמניות הערות דומדמניות שחורות, רמזים בלסמיים ומתובלים. היין מציג מבנה חומצה מעולה, טאנינים מאוזנים היטב ואלגנטיים. ההשפעה בפה היא קטיפתי ועקבית.