קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

פאניני וחמין לחג ההודיה בדרום מערב

פאניני וחמין לחג ההודיה בדרום מערב
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל דרום מערב פניני הודיה ומרק. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 612 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. 1472 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חזה הודו, לווייתן זנבות טורטייה צ'יפס, poblano צ' ילהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו פניני חג ההודיה, שאריות פניני חג ההודיה, ו Southwest Chicken Panini (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול, להמיס את החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיף את הבצל, poblano ושום, ו לטגן במשך 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את הקמח ואת שבבי טורטייה הקרקע ומערבבים לעשות רביכה. המשך בישול ערבוב עד רביכה מבושל וריחני; להסיר את המחבת מהחום ולהניח אותו בצד.בינתיים, להוסיף את מרק תירס ועוף לסיר אחר, להביא אותו לרתיחה ולתת לו להתבשל במשך 10 דקות. מצקת קצת מרק תירס בכל פעם לתוך הסיר עם רביכה, קצף במהירות כדי למנוע גושים. להחזיר את הסיר לחום ולהביא את התערובת לרתיחה. זה צריך להיות עבה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה כחולים מרוסקיםצ'יפס טורטיה כחולים מרוסקים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
מצקתמצקת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר אותו מ heat.In סיר קטן, לחמם בעדינות את half-and-half.In קבוצות, להעביר את התערובת למעבד מזון מחית עד חלקה (יותר טוב, אם יש לך בלנדר טבילה, להשתמש בו כדי לרענן את התערובת נכון בסיר).החזר את תערובת התירס לסיר ומערבבים בחצי וחצי המחומם. מתבלים את המרק עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צ אודרצ אודר
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מקשטים מנות בודדות עם שבבי טורטייה מפוררים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה כחולים מרוסקיםצ'יפס טורטיה כחולים מרוסקים