פארו עם אספרגוס, אגוזי לוז וכרוב עם פטריות קלויות
פארו עם אספרגוס, אגוזי לוז וכרוב עם פטריות קלויים הוא טבעוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 396 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Foodnetwork יש 14 אוהדים. אם יש לך שאלוט, פארו, שרי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו ספגטי עם פטריות ואגוזי לוז, סלט כרוב הדרים ואבוקדו חורף עם פארו ואגוזי לוז, ו תפוחי אדמה קלויים לתינוקות, פטריות, בצל ואספרגוס עם גבינת פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
מביאים סיר מים לרתיחה, מלח את המים ומבשלים את פארו למכרז, 20 דקות בערך.
בינתיים, לזרוק את הפטריות עם כ 1/4 EVOO כוס או רק מספיק כדי מעיל קל, ולאחר מכן העונה עם הקורנית. צלי עד ריחני וחום עמוק. מתבלים במלח ופלפל.
בעוד הפטריות בתנור, לחמם כ 2 כפות EVOO, 2 סיבובים של המחבת, במחבת מעל חום בינוני גבוה.
מוסיף את השום, שאלוט ואספרגוס ומבשלים פריך במכרז, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את קייל וילט, מתבלים עם מלח ופלפל ואגוז מוסקט לפי הטעם. להבה עם השרי.
טוסט האגוזים במחבת קטנה עד השחמה וריחני.
מסננים את faro ולשלב עם הירקות. מגניב ומאחסן לארוחת איפור מראש. פארו ניתן להגיש טמפ חדר או מחומם במיקרוגל או מחבת. אחסן את האגוזים הקלויים במיכל אטום בטמפרטורת החדר. מחממים את הפטריות במחבת כדי להתחמם.
מגישים פארו וירקות זרועים אגוזים, קצת מיץ לימון העליון עם פטריות קלויות.
לחלופין, פארו יכול להיות מוגש כמו סלט קר ואת הפטריות ניתן קלוי את הלילה שאתה רוצה לשרת אותו. אם פארו קר הוא יבש מדי, להתלבש עם חומץ שרי או מיץ לימון, ועוד EVOO.