פארפאלה עם גורגונזולה, חזיר ואפונה
Farfalle עם Gorgonzola, חזיר ואפונה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 529 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חזיר, אפונה, פלפל טחון גס, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח גרהם תפוח כקינוח. מתכונים דומים: Farfalle עם תרד ואפונה, Farfalle עם אפונה, בשר חזיר ושמנת, ו Farfalle עם אפונה Prosciutto.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה על חום גבוה. לתבל את המים בנדיבות עם מלח; זה צריך להיות טעם של מי ים. כאשר הוא חוזר לרתיחה, מוסיפים את הפסטה, מערבבים במהירות כדי להפריד את האטריות, ואז לכסות את הסיר. כאשר המים חוזרים לרתיחה שוב, לחשוף ולהרתיח את הפסטה עד אל דנטה, ערבוב מדי פעם.בינתיים, במחבת sauté צד גבוה גדול, לחמם את השמנת והגבינה מעל חום בינוני. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות לשבור את הגבינה, עד התערובת חלקה מעט מעובה, על 3 דקות.
מוסיפים את האפונה ומבשלים עד התחמם, על 1 דקה. את החום, לגרוס את החזיר למחבת ומערבבים.בדוק את התבלינים (הרוטב צריך להיות קצת מלוח, אבל מאז הגבינה והחזיר הם מלוחים, מלח נוסף לא ייתכן שיהיה צורך) ולהניח בצד.כאשר הפסטה מוכנה, לנקז אותו, בהזמנת כ 1 כוס מי הבישול, ואז לשפוך את האטריות על גבי הרוטב. לזרוק לשלב מעל חום בינוני. אם הפסטה נראית יבשה, מוסיפים חלק ממי הבישול. בדוק את התבלינים ומגישים עם פלפל.טיפ: בעת בישול צורות פסטה צינורי או קצר כמו פנה או farfalle, אנחנו לעתים קרובות להסיר אותו מן הסיר עם סוג של מסננת כף יד בשם עכביש. זה עובד כמו קסם וחוסך מאיתנו צורך לשטוף מסננת סדק - y או מנסה להתאים את כלי מגושם במדיח הכלים.עוד מתכונים פסטה על מזון הרפובליקה: פסטה Paccheri עם Swordfish, זיתים, צלפים ומתכון מנטה
ספגטי עם מתכון פוטנסקה לבן
Rigatoni עם סלמי חריף מתכון עגבניות