פג'יטות עוף ובשר בקר עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 15 מנות עם 896 קלוריות, 67 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. לכו לחנות ואספו כוסברה, מיץ ליים, אבקת צ'ילי ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו -10 דקות. עם כפית ציון 92%, המנה הזו סופר. נסו פג'יטות בקר או עוף, פג'יטות בקר או עוף, ו פג'יטות עוף ובשר בקר פונזו עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
למרינדה: בבלנדר שלבו את שמן הזית, אבקת הצ ' ילי, ווסטרשייר, כמון, פתיתי פלפל אדום, שום ומיץ ליים. לאחר מכן מוסיפים את הסוכר, המלח והפלפל ומערבבים את המרינדה עד שהיא משולבת וחלקה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
שעועית ירוקה כבושה
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
אבוקדו האס מעוך קלות
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
רצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
מניחים את העוף והבקר בכלי אפייה נפרדים של 2 ליטר או בשקיות אחסון פלסטיק גדולות הניתנות לסגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2
יוצקים את המרינדה על העוף והבקר ומשפשפים את המרינדה על כל הבשר. תן את הידיים לשטוף טוב, ולאחר מכן לכסות את הכלים עם עטיפת פלסטיק ולתת להם למרינדה במקרר במשך 4 עד 6 שעות.
לפיקו דה גאלו: קוצצים את העגבניות, הג ' לפנוס והבצל לקוביות קטנות מאוד. (השאר את הזרעים בג ' לפנוס שלך לפיקו חם יותר. התאם את כמות הג ' לפנוס לטמפרטורה המועדפת עליך.) לאחר מכן, קוצצים חבורה של כוסברה בגודל נחמד. פשוט הסר וזורק את הגבעולים הארוכים ללא עלים לפני הקיצוץ. אין צורך להסיר את העלים מן הגבעולים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
Pico De Gallo
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
4
מניחים את כל המרכיבים הללו יחד בקערה ומעניקים לה ערבוב טוב. לסחוט את המיץ של חצי סיד לתוך הקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
5
מוסיפים מלח לפי הטעם ומערבבים שוב.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
לירקות הפג ' יטה: זורקים את הבצל והפלפלים לקערה וזורקים עם שמן הזית ומעט מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
7
כשהוא מוכן לבישול, חממו את הגריל לחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
8
מבשלים את העוף משני הצדדים עד לבישול מלא (או לטמפרטורה פנימית של 165 מעלות פרנהייט), כ -4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
9
מוציאים אותו לפלטה למנוחה של 5 עד 10 דקות.
10
צולים את הבקר משני הצדדים עד לבישול מלא, כ -5 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
11
מוציאים אותו לפלטה למנוחה של 5 עד 10 דקות.
12
טיפו את ירקות הפג ' יטה לסלסלת גריל וצלו עד לבישול, זורקים מדי פעם, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
13
כדי להרכיב את הכל: ערמו את הירקות על מגש. פורסים את העוף והבקר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
14
לפיקסינים: עוטפים את הטורטיות בנייר כסף ומחממים על הגריל.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
15
מגישים את העוף, הבקר והירקות עם הטורטיות החמות, שעועית הפיאסטה, הגבינה המגוררת, השמנת החמוצה, טריזי הליים ופיקו דה גאלו.
מניחים את השעועית בקערה גדולה ומכסים אותם במים קרים. הניחו אותם בצד ותנו להם להשרות במשך 5 עד 6 שעות או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטה
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
17
מסננים ושוטפים את השעועית ואז מניחים אותם בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
18
מוסיפים את השום, הפלפלים הירוקים, הכתומים והאדומים ואת הבצל. מכסים אותם בכסנטימטר מים, ואז מוסיפים את הוק חזיר או בייקון. לאחר מכן מוסיפים את אבקת הצ ' ילי, הכמון, המלח והפלפל. מערבבים לשלב, ולאחר מכן להביא את התערובת לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים את השעועית עד שהם רכים, כ 2 שעות. בדוק את מפלס הנוזל בערך באמצע תהליך הבישול; אם אתה מעדיף שהשעועית תהיה פחות מרקית, אתה יכול לצקת כשליש מנוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
פאג ' יטאס עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג ורוז פאלם נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. יין אחד שתוכלו לנסות הוא סג ' סיו רוקפיל זינפנדל. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ 44 דולר.
סגסיו רוקפייל זינפנדל
לזינפנדל ערימת הסלעים יש ניחוחות של קופסת תבלינים ופירות אדומים עם טעמים עזים של דומדמניות, תפוח מסוכר ותמצית ברירי של זינפנדל. ליין יש גם כניסה רכה עם חומציות ממוקדת וגימור ארוך במיוחד.