קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות27
מגזין

פהיטות סטייק חצאית עם לימון ופלפל שחור

פהיטות סטייק חצאית עם לימון ופלפל שחור
מתכון חצאית סטייק פהיטות עם לימון ופלפל שחור יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 40 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 578 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סלסה עגבניות; פלחי ליים, מיץ ליים, עלי כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. עם כפית ציון 67% המנה הזו מוצקה. נסו פהיטות סטייק חצאית, פהיטות סטייק חצאית, ו פהיטות סטייק חצאית (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן גריל לבישול.
2
בצל חוט על שיפודים (או לשים בסל גריל), ואז מברשת עם 1/2 שמן כפות ועונה עם מלח ופלפל. כאשר האש היא בינונית חם (אתה יכול להחזיק את היד 5 אינץ ' מעל מתלה עבור 3 עד 4 שניות), בצל גריל, מפנה מדי פעם, עד מכרז, 16 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
העברה ללוח חיתוך. כאשר רק מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך בצל לחתיכות 1 אינץ ' ולזרוק עם חומץ 1/2 מלח כפית.
מרכיבים שתצטרך
4
בעוד בצל צלייה, מערבבים יחד מיץ ליים שנותרו כפית מלח 2 כפות שמן בצלחת רדודה, ולאחר מכן מוסיפים סטייק במרינדה בטמפרטורת החדר, פונה פעם אחת, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
לטפוח סטייק יבש, ואז לשפשף עם פלפל. סטייק גריל על מתלה גריל משומן קל, פונה פעם אחת, 6 עד 10 דקות בסך הכל עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
6
העברה לחיתוך הלוח, ואז לתת לעמוד 5 דקות לפני חיתוך באלכסון לפרוסות דקות.
7
בעוד סטייק עומד, טורטיות טוסט ישירות על מתלה גריל, פונה פעם אחת, עד נפוח מעט משחיתים כתמים, על 1 דקה בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
8
מגישים סטייק, בצל, כוסברה, וסלסה כל עטוף טורטיות.
מרכיבים שתצטרך
1
* אם אתה לא מסוגל גריל, בצל (אין צורך לשפד) וסטייק יכול להיות מבושל במחבת גריל משומן היטב מתובל קלות על חום גבוה בינוני טורטיות ניתן קלוי על גז (להחזיק עם מלקחיים) או ישירות על גבי מבערים חשמליים.
מרכיבים שתצטרך
2
חותכים סטייק חצאית לחתיכות כדי להתאים במחבת גריל וגריל בקבוצות ללא צפיפות.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו חוות ברינג ' ר האוול (Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch) עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו חוות בנקרופט 2006 הוא צבע נופך עשיר, וגומיות עם טעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים וקמצוץ של גרידה כתומה. הטאנינים המעודנים שלה ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק