פובלנוס צלוי ברוטב שמנת (Rajas con Crema)
Poblanos קלוי ברוטב שמנת (Rajas con Crema) לוקח מסביב 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ו lacto אובו מתכון צמחוני יש 125 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1005 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זה עובד טוב כמו רוטב. לכו לחנות ותביאו חלב, חמאה, גבינת מונטריי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). ארוחת ערב הלילה: טאקו דה ראג'ס קון קרמה, סקווש קלוי עם רג'ס, כמון וקרמה, ו Poblanos קלוי ברוטב שמנת דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
Char כל poblano chiles: Char כל פלפלים צ ' ילה poblano מכל הצדדים. הדרך הטובה ביותר לעשות זאת היא מעל להבה פתוחה של תנור גז. פשוט מניחים את כל פלפלים צ ' ילה גלם ישירות על השבכה המכסה את הלהבה ולתת את הלהבה להשחיר את העור החיצוני של הפלפלים. כאשר צד אחד השחיר, השתמש במלקחיים כדי להפוך את צ ' ילה קצת כדי שהלהבה תוכל להשחיר צד אחר.
אתה יכול גם להשתמש ברוילר להשחיר את פלפלים צ ' ילה, אבל להבה ישירה היא הדרך הטובה ביותר. לפעמים עם מטלית הצ ' ילי מבשל יותר מדי לפני שהוא משחיר. הם עדיין צריכים להיות קצת מוצקים. זה קל יותר לשלוט כאשר אתה מבשל אותם ישירות מעל להבה.
מניחים את הצ ' ילי בקערה, מכסים: לאחר הפלפלים מושחרים בכל רחבי (אתה עדיין יכול לקבל כמה כתמים ירוקים), למקם אותם בקערת זכוכית ולכסות אותם עם צלחת.
תנו לצ ' יילס להגביר את החום שלהם לכמה דקות.
נגב את הביטים החרוכים: כאשר הצ ' ילי קר לגעת, להסיר אותם מהקערה. עבודה מעל כיור (חלק זה הוא מבולגן) השתמש באצבעות שלך או מגבת לחה להפשיט את החלקים המושחרים. נסו להימנע פועל צ ' ילי עצמם מתחת למים, כמו זה עשוי לשטוף קצת טעם טוב. אבל אתה עלול למצוא את זה קל יותר לשטוף את הידיים עם מים כפי שאתה מפשיט את החלקים המושחרים.
פתח את הצ 'ילי, להסיר גבעולים, זרעים, ורידים פנימיים, ולאחר מכן לחתוך את הצ' ילי לרצועות: לאחר העור החיצוני המושחר מוסר, לפתוח את הצ ' ילי לחתוך ולהשליך את הגבעולים, זרעים, ורידים פנימיים.
חותכים את הצ ' ילי לרצועות ארוכות, ברוחב של סנטימטר בערך. מתכונים רבים קוראים רצועות דקות, על חצי אינץ ' רחב, אשר אתה יכול לעשות אם אתה רוצה. אני פשוט אוהב אותם עם רצועות עבות יותר. תניח בצד.
מחממים את החמאה (ניתן להשתמש בשמן צמחי במקום אם אתה רוצה) במחבת ברזל יצוק גדולה על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שקוף, על 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את הצ ' ילי, קרם, חלב:
מוסיף את צ ' ילי poblano לבצל.
מוסיפים את הקרם המקסיקני ואת החלב. מערבבים בעדינות כדי לצפות את chiles.
בואו לבשל במשך כמה דקות, עד צ ' ילי מבושלים לחלוטין דרך הרוטב הוא תוסס קצת מופחת.
מפזרים בגבינת ג ' ק המגורדת. מערבבים עם רוטב קרם חם עד הגבינה נמסה מעורבב עם רוטב קרם.
מגישים עם תירס מחומם או טורטיות קמח.